Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ACilen bir LCD monitör seçmem gerek. 18 veya 21(22?) inç olucak. Uzun süre açık kalıcak, uzun yazılar okurken ve oyun oynanırken kullanılcak. Çok High End olmayacak. Hangi özelliklere bakmalıyım. (mesela refresh rateinin ne olmasıan bakmalıyım) Hangi özelliklere bakmam gerektigini yazarsanız HEMEN çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Samsung 2232BW, son zamanlarda baya sık tercih edilen bir monitör. 2ms tepkime süresi var 1650x1080 native resolution var link vereyim en iyisi, http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=407&pid=3174 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 nokta aralıgı önemli diye biliyorum, ne kadar düşükse o kadar iyi ona bak yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bu monitörü bana koysepete.com da bulsanız birde :D yada direk hem oyun hemde uzun uzun yazı okumakta kullanılcak bir monitör olarak www.koyspete.com da hangi monitör en uygundur onu söyleyin bana. (bu akşam sipariş verilecekmiş illede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 naha sana koysepete.kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar