Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arkadaşlar Captcha'nın harflerini benim sayfayı ziyaret eden morukların okuyabileceğini pek sanmıyorum. O harfler ya da rakamlar daha okunaklı bir hale getirilebiliyor mu? Ayrıca audio okumayı çalıştırdım abidik bi sesler geldi bişi anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Captcha bi tane yok ki hangi sistemi kullanıyosun? Bir de eğer bulabilirsen kelimelerin olduğu sistemleri dene, en azından manalı bir şey olunca çıkarmtası kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 'Captcha' botlarla insanları ayırmak için kullanılan otomatik koruma sistemlerinin genel adı. 1001 çeşidi var. Biraz daha detay versen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ha pardon ben captcha.net özel sitenin adı zannetmiştim. Şöyle okunaklı image'lar veren tavsiye edebileceğiniz captcha var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Genelde ne kadar okunaklı olursa kırması o kadar kolay oluyor yalnız. Genelde catpcha programlarından zorluk derecesini ayarlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evet farkındayım.. hiç yoktan iyidir.. şu an captcha.net'i kurmakla uğraşıyom.. başka tavsiye edebileceğin site var mı? hazır paket yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben zamanında PHP için freeCap kullanmıştım. Ne kadar günceldir yada kırılmış mıdır bilmiyorum ama zamanında memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 http://recaptcha.net/ şimdi bu adamları (carneige mellon uni) ayrı kılan şu.. elektronik ortama aktarılan kitaplardaki ocr'ın okuyamadığı kelimeleri ziyaretçilere girdiriyor. böylece kitapların dijitalleştirilmesine de katkıda bulunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 vaay guzelmis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.protectwebform.com test edildi onaylandı. php'de canavar gibi çalışıyor. image'in okunaklığını ayarlıyabiliyorsunuz. yardımlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar