apple Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kredi kartımı odemeyi unutmusum ve bu aradada subscription yapacagı tutmus oyunun. gittim bugun hemen odedim kredi kartını ama bi turlu subscription yapamadım. sistem reactivate subscription deyince success dio ve Subscription Reactivated dio aynı zamanda, oyunu acıorum frozen dio yine. bi bilgisi olan varmı forumlarada baktım bole bir problem gormedim sanırım... edit: buarada funcoma mailde atamıorum acaba website mı bozuldu??
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mail olayini bilemiyeceğim fakat o kredi karti sorunu bende de olmuştu. Funcom un parayı çekmesi bankadan onay almasi 1 gün falan sürebiliyor.
apple Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tmmdır halloldu sanırım sistem hatasıydı kalkınca direk acıldı
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aynısı bende de oldu şu an bende giremiyorum.. nasıl düzeldi senin durup dururken mi?
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 funcom hemen cekiyor benim bildigim ama subscription ı değiştirmeniz lazım ve tekrar girmeniz lazım. ne salak iştir... neyse genede raziyim. (:P)
apple Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 walla benimki birden oldu ama subs. deistirdim
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 biri sevabına benim accountu reactivate eder mi? yada kredi kartı bilgilerini versin ben yapayım 8-) walla söz ebaydan alışveriş falan yapmıcam bak.. afsdasfdasgfghmyt
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 klasik pending-approved durumu. ne hikmetse funcom'un kredi kartı sistemi biraz hantal çalışıyor. AO oynarken karttan paranın çekildiğini funcom'un görmesinin 2 günü bulduğunu bilirim.
Öne çıkan mesajlar