LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 "Ay’a inen Apollo 14 uzay aracının astronotu Edgar Mitchell, uzaylıların insanlarla çeşitli defalar temas kurduğunu, ancak hükümetlerin bu gerçeği 60 yıl boyunca gizlediğini iddia etti." http://www.ntvmsnbc.com/news/454138.asp Bunu onemli haber olarak goruyorum. Cunku bu tip aciklama yapan sadece kendisi degil, daha once baska astronotlarda benzer aciklamalar yapti, hukumetin gizledigini soyledi. Hatta bunla ilgili belgeselde vardi bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aslinda hepimiz toplum icinde yalniz yasayan bireyleriz, insan yalniz ÖlÜr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 2008 - 1947 = 61. 61 + 25-30(tahmini) = 86-91. Bunamış olma ihtimali yüksek. Geçenlerde de DNA'nın yapısını bulan Watson birşeyler saçmalayıp üyesi olduğu tüm bilimsel komitelerden kovulmuştu. Yaşlılık kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bunun gibi aciklamalar 1 degil 2 degil iste. Seneler once aciklayanlarda olmustu. Yani ben gercek gozuyle bakiyorum. "I want to believe" yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 varsa adam gibi gelsinler. inse oglen vakti taksim meydanina, neyini saklicak hukumet onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bence bu manyak ufo dernekleri sağlam para verdi. hatta ufo araştırma merkezleri devletten para koparmak için bile yaptırmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Occam's razor diyorum bunlara inananlara. Biraz mantik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aquila said: varsa adam gibi gelsinler. inse oglen vakti taksim meydanina, neyini saklicak hukumet onun. Bende inanmak istiyorum bütün olaylara ama hakkaten sırf şu sebepten ötürü bazen inancımı kaybediyorum. Devletler herşeyi nasıl gizleyebilirler? biraz mantık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yup doğrudur.. ben de uzaylıyım aslında. hiç foto falan koyduğumu gördünüz mü? hayır. çünkü dev gibi gözlerim ve koccaman bir kafam var. ayrıca annem kaddafi ve babam da margaret thatcher.. -doktor bey hastanın ilaç vakti geçti sanıyorum.. +farkettim hemşire farkettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Eğer uzaylılar bu kadar yıldır o kadar gizli gizli takılmaya kasıyolarsa ama birkaç insan onları gördüyse o zaman beceriksiz; eğer görünmek konusunda bir sorunları yoksa ama devletler kendilerini saklayabiliyolarsa yine beceriksiz; ama sadece belirli bir gruba görünüp amaç diğerlerine gözükmemek yani bir tip planları ortaya koymaksa... Ben o uzaylıdan korkarım arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 uzaylılar aslında ergenekoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hayır bi de tut ki uzaylılar var hükümet biliyor allan aya gitmiş müyendisine mi söyleyecekler. söyleseler söyleseler bi fizikçiye falan söylerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 belki aydayken temas kurdular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mühendis abi. uzaylı neden gidip bi mühendisle temas kursun. *venator gitti mi diye bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 +dayı biz indik sizin o dünyaya, söylemiyo sizinkiler, bi kırk yıl geçsin söylersin sen, öptük hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Cilgin senaryolar kurulabilir yapilan kontaklarla ilgili. Belki gorunmek istemiyorlar, belki baglanti kurdular zamaninda Amerikayla ve gizli kalmasini istediler. Neden amerika derseniz uzay arastirmalarinda lider onlar derim falan filan. Ama UFO derneklerinin yalan oldugunu dusunuyorum. Ozellikle sirius uzay arastirma gibi bir dernek var ya Turkiye'de, kulliyen yalan. Direk ise aldiklari ust duzey insanlara "amacimiz milleti oyalamak, suphe dusurmek, inandirmak" falan diyorlarmis. Gercek olsunlar, cikip gelip beyanat versinler istiyorum. Slklldlm artik dunya'dan, yeni biseyler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 lan var ya kesin hiyar uzaylinin biri geri donunce, bisey yok lan dunyada gitmeyin uranuste daha iyi kari var dedi, o gunden beri dunya turizmi durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ardeth said: mühendis abi. uzaylı neden gidip bi mühendisle temas kursun. *venator gitti mi diye bakınır* Haha hadi ordan be amele. Git bişeyler icad et, ben de onu insanların işine yarayacak bi forma sokayım. Yetersiz. Uzaylıları hadi nasa saklıyor, e kendileri niye ortaya çıkmıyorlar? Dünyayı ele geçirip kaynaklarını sömürmek gibi bi amaçları yok mu acaba? Yoksa biz çok barbar bi ırk olduğumuz için herkesi kendimiz gibi mi zannediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben karar verdim, dunya disi varliklar eger gercekse yetersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abi uzaylı dediğin belki de 3 hücreli bir arkadaş, niye hemen hümanoid olduğu varsayımına kapılıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ona uzaylı benmezki böcek denir, mikrop denir, uzaylının şekli şemalı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ha yani şekilsiz bişey olunca bizden değil, hümanoid olunca yabancı, uzaylı mı? =P Hem niye şekli olmasın abi, 3 hücreli işte, 2 hücre dokunaç olur, insanoğluyla temas kurar bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben de biliyorum yalnız olmadığım da beni dinleyen çıkmaz. onu da dinleyen çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 humanoid şart deil, kol bacak kavramına gerek yok, ama konuşup dertleşemedikten sonra ne kıymeti varki öle uzaylının, 3 hücereli tek hücreli bişiler gelse onun adı uzaylı olmaz hastalık olmus "uzaydan gelen agusyon hastalığı bugun 8017 kişiyi öldürdü" die haber olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 lan 3 hucreyle atmosferden nasil gecicek, yanar biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar