deadea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 FOCUS Fiyat Listesi Yeni Focus Trend 5K 1.6 115PS 32.800 YTL Yeni Focus Trend 5K 1.6i 100PS A/T 34.100 YTL Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 115PS 38.040 YTL Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 100PS A/T 39.345 YTL Yakıt Tüketimi: Şehir İçi / Şehir Dışı / ORT 1.6L Duratec benzinli (A/T) : 10.6 / 6 / 7.7 1.6L Duratec Ti-VCT benzinli : 8.7 / 5.4 / 6.6 1.6L Duratorq TDCi : 5.8 / 3.8 / 4.5 VW Golf 1.4 TSI Fiyat Listesi Golf 1.4 TSI 122 hp Midline 4 kapı 38.200 YTL Golf 1.4 TSI 122 hp Tiptr. DSG Midline 4 kapı Tiptr. DSG 41.850 YTL Yakıt Tüketimi: Şehir İçi / Şehir Dışı / ORT 1.4 lt TSI 122 hp: 8.2 / 5.2 / 6.3 1.4 lt TSI 122 hp (Tiptronik): 7.7 / 4.9 / 5.9 Otomatik vites yada tiptronik almak zorundayım (bayan şöför olasılığı) Şimdi donanım olarak Focus daha iyi geldi bana ve fiyat olarak daha ucuz. 2500 YTL fark ediyor. Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 100PS A/T 39.345 YTL Golf 1.4 TSI 122 hp Tiptr. DSG Midline 4 kapı Tiptr. DSG 41.850 YTL Yani focus gibi yolda durma canavarını biraz daha fazla beygir gücüne ve VW güvenilirliğine tercih etsemmi etmesemmi karar veremedim bir türlü? Ki focus Titanium paketi 16'' alaşım çok şık jantlar var,Sonny radyo/cd/mp3 player,ön sis farı,krom kaplı ön ızgara vs vs.. Focus'a binmişliğim var, bu yüzden ne kadar iyi yol tuttuğunu iç aksamlarının nasıl özenli yapıldığını gördüm biliyorum. Fakat bakıldığında günümüzde yakıt tüketimi çok ama çok önemli artık. Hem 1.4lt nin ve TSI teknolojisinin yakacağı az tüketim ,hemde istenildiğinde 1.6 lara toz yutturan bir TSI motor.. Bu fiyat farkı, donanım, performans ve yakıt ekonomisini göz önüne alınınca bir türlü aha budur diyemediğim bir durumdayım. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Valla tek otomobil yönünden bakma bence olaya. İthalatçı firmaları da araştırmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Servisini de düşündün mü? Benim Golf sahibi bir kaç arkadaşım VW servislerinden epey şikayetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ford Focus al tabiki... Golf iyi bi araç ama Focus da en az onun kadar iyi. Fiyat avantajı + donanık zenginliği işine geliyodur. Tipini de beğeniyosan Focus derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 İthalatçı firmadan bilmem sorun çıkarmı ama yani Doğus Otomotiv VW e bakıyor mesela. Servis konusundada ikiside eşit yine X( . İkiside yıllardır Türkiyede, ikiside yıllardır kendi markalarının servisçiliğini yapıyor. Veya şans birazda.. Aslında ikisinide alıp test sürüşüne çıkmak lazım ama nerde ha diyince olmuyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Golf focus gibi çok satan arabalarda test sürüşü kolay ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben ford almam kalas gibi araba. İç mekan kalitesi de Golf'ün gerisindeydi. Yeni makyajlıda biraz toparladılar mı bilmiyorum. Golf'te kasa değiştirir 1 yıla kadar. Ölü yatırım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Duyduğum rivayete göre Golf 2009'da kasa değiştiriyormuş zaten. Bir önceki kasa Golf'ü olan arkadaşım bu kasadan nefret edip hasretle yeni bir kasa bekliyordu, ondan alınmış duyumdur. Eylül'ü bekle deyip duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Vodan said: Ben ford almam kalas gibi araba. İç mekan kalitesi de Golf'ün gerisindeydi. Yeni makyajlıda biraz toparladılar mı bilmiyorum. Golf'te kasa değiştirir 1 yıla kadar. Ölü yatırım olur. Yeni Focus daha iyi olabilir. Golf'e de bakarsan içi bir öncekiyle aynı, bu kafayla bir sonraki arabanın da içi birebir aynı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ntv'ye göre gizlenen 2009 golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o ne ya, fabia gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Selam, MTV'de önemli bir etken bence :P Benim Golf tasarımlarından umudum yok artık. Nrede o Golf III... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Vergi ikisinde de aynı 561 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Gizlenen Golf böyleyse, içi de hala aynıdır, benim Golfçu arkadaş soğuk su içip yeni bir araba baksın, soru soran arkadaş da Focus alsın parası cebinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 DSG şanzıman , TSI motor.. warsın aynı kasa olsun özellikle 1.4 tsi çok çılgın birşey, hem yakıt tasarrufu hem performans. birde 2009 kasayı iyi birşey çıkarsalar şöyle kaslı maslı tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 valla nette var bişeyler ama beğenmedim ben yine inşallah öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bu arada kıçı kırık leon'u 39 bin liraya satıyolar kampanyalı diye de yutturuyolar. Bu durumda Golf gerçekten uygun fiyatlı. Neredeyse aynı fiyata DSG şanzımanlısını tercih ederdim muhtemelen. Gerçi bu da Midline ama.. Benim arkadaşım Leon TSI alalı 3 ay olmadı 35 liraydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Golf'ün Midline donanımı gayet iyi, çok az eksiği var Ford'un Titanium'una göre. (Yağmur sensörü,16'' jant,oto kararan dikiz ayna gibi) Bu arada Civic sanırım iç donanımda fiyatına göre en iyisi olabilir, adamlar en ucuz kasalarına bile çok iyi donanım konfor koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Selam, Kaslı ve sert çizgili Golf devri bitti... Yaşasın bayanlara yönelik tasarım. Sportif ruh isteyenler için araca protez uygulatmak gerekiyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 focus mu golf mu diosan tabi ki golf derim ic mekan kalitesi focusdan üstün ayrıca dsg sanzıman tsi motor düşünmeden golf derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 paramecium said: Selam, Kaslı ve sert çizgili Golf devri bitti... Yaşasın bayanlara yönelik tasarım. Sportif ruh isteyenler için araca protez uygulatmak gerekiyor :P Saygılar. o proteze de "şirokko" diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 deadea said: (Yağmur sensörü,16'' jant,oto kararan dikiz ayna gibi) bence bunlar oldukca ciddi eksiklikler fiyat goz onune alindiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Namessar said: deadea said: (Yağmur sensörü,16'' jant,oto kararan dikiz ayna gibi) bence bunlar oldukca ciddi eksiklikler fiyat goz onune alindiginda jant dışındakiler olmasa da olur... hatta jant ta luzumsuz, büyüdükçe konforu bozuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hiç bi güç beni 41 milyarlık arabada jant kapağıyla gezdiremez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hakkaten ya. Vodan a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar