oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 wikipedia'ya benzeyen ama ciddi farkları olan site beta aşamasında. aytıntılı bilgi için. http://knol.google.com/k/knol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 wikipedia dan kat kat iyi, wikipedia olu biyer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 wikipedia amele dolmuş zaten. sdfds hmm bakalım nası bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Abi, mesela Lung Cancer'i yazan kadin doktor vs. Wikipedia gibi orta mali degil, e super lan. Google nasi efsane biseydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hm gerci bombosmus daha, orta mali olma tehlikesi var eger bu kaliteyi surduremezlerse ama google yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 e teknik konularda guzel de, ben simdi turkiye diye bir knol yazsam, tek basima yaziyor olucam bunu di mi? kendi point of view'imi de dayarim, tek editor de benim, noolcak? millet gidip de "kendi turkiye basligini ac sen de" mi diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 özentiler ne olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 linkteki yazıyı okursanız wikipedia gibi olmayacağını anlarsınız. :D okumayanlar için özet geçim. önüne gelen yazı yazamayacak. yazdığı yazının da arkasında durması gerekecek. bi yazıya eklenti yapmak isterseniz o yazıyı yazanla irtibata geçip onla halletmeniz gerekiyor. adınız falan görünecek bişe yazdığınızda. adınızın görünmesini sitemiyrosanız da başka şeylerle verified ettirebiliyosunuz yazıyı. sistem süper yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 galiba yazarların adı soyadı ve telefon numaraları falan ekleneceği için bir sorun çıktığında kafalarına çökebilecekler.. emin değilim tabii. ancak sadece sağlık falan var şu an! şimdilik http://scholar.google.com/ ve ocw'ler daha makul bir kaynak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aynen öyle dasaaa kafanıza göre yazı yazamayacaksınız.. bu da gerçek bi ansiklopedi olmasını sağlayacaktır knol un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oper said: bi yazıya eklenti yapmak isterseniz o yazıyı yazanla irtibata geçip onla halletmeniz gerekiyor. bu olayı cozemedim ben... adam bi knol actı mesela... ama icinde yanlıs bilgiler var, dogrusunu yazıcam, ama adam kabul etmiyor, "benim dedigim olacak" seklinde, o zaman napıcam ? bu mantıkla her turlu knol'u hemen acıp stoklamak lazım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 wikipedianın ingilizcesi gönüllerde taht kurmuş bi olay. türkçesine bak, espri yapanlar, özenl yorum dolduranlar falan, kötü. bunun türkçesi olmaz mesela, zor, kim yazacak? ama wikipedia için umutluyum, bi 150 yıl sonra ingilizcesi gibi düzgün, düzeyli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Blogger'da bunu bloggerın tek bir konuya uzmanlaşmış türü olarak tanıtıyor! Wiki ile kapışamaz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kfg said: oper said: bi yazıya eklenti yapmak isterseniz o yazıyı yazanla irtibata geçip onla halletmeniz gerekiyor. bu olayı cozemedim ben... adam bi knol actı mesela... ama icinde yanlıs bilgiler var, dogrusunu yazıcam, ama adam kabul etmiyor, "benim dedigim olacak" seklinde, o zaman napıcam ? bu mantıkla her turlu knol'u hemen acıp stoklamak lazım =)... o yüzden aynı konu hakkında farklı makaleler olucak bir süre sonra en doğrusu kalıcak o tarz bir sistem yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Cinselllikle ilgili bir şey yok. Olmamış. Aranızda sıradan bir wikipedia gezintisiyle ilgili resim olan varsa koyabilir mi? (hani böyle bilimsel bi konuya bakıyor daha sonra bir linkten daha cıvık bir kobuya en sonunda cinsellikle ilgili yerlere geliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 telefon ya da kredi kartıyla kimliğinizi onaydan geçiriyorsunuz. olay bu. kişisel fikrim; wikipedia daha güzel bir proje. bir de knol daha çok knowledgebase tadında, ansiklopedik bilgiden öte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 wikipedia'yı neden bu kadar kötülediniz anlamadım. Bir sürü teknik detayı, raporları ordan okuyorum şu ana kadar da pek bir gariplik hissetmedim. wi-fi sistemler, tork, nimitz cinsi savaş gemileri, en yüksek kayıplı kazalar, 4-çekiş sistemleri, anagol-digital converterlar, uhmwpe gibi materyaller, türlü firma-marka hakkında bilgi.... hayatımda bu kadar çok gerekli-gereksiz bilgiyi böyle detaylı bulabildiğim bir yer görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 google'ın ansiklopedisi klon çıktı sandım, wikipedia'yı kopyalamışlar sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 wikipedia'ya niye bok attınız anlamadım sanki içerik kötüymüş gibi. sınava çalıştığım bile oluyo o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ehehe bir sey sorucam simdi... okulda mesela bi paper yazarken wiki'yi kullanamıyoruz akademik kaynak olmadıgı icin... bunu kullanabilecez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Knol : a unit of knowledge. offf offfff adamlar slogan olayını bitirmişler. Tamam herkez dursun artık yenı slogan üretmiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Arayüzü sevmedim meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hayırlı olsun. tutarsa reklamlardan iyi para alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Cuce said: Knol : a unit of knowledge. offf offfff adamlar slogan olayını bitirmişler. Tamam herkez dursun artık yenı slogan üretmiycez. 5 knol fizik ver ordan birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 "Who needs a search engine? Ctrl+F" slogan hadisesine katiliyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar