Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Her ne kadar FR yada Ravenloft vampirlerıne benzemesede ve bır cok kısı tarafından dandık sayılsada belırlı sebeplerden dolayı bu fılmı beklıyorum.. Fılmde daywalkerımız vampır avcılarıyla bırlesıp kotulugun kalbıne yaaaaaanıı Draculaya gırıyorlarmıs haydın hayırlısı.![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bu yıl bi sürü film izledim 2 filme dayanamadım bad boys 2 , uyudum bol bol ve daha beteri blade 2 15 dakika geçti kapadık dvd yi[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 blade serisi aksiyon olarak çok doyurucuydu ama daha çok işin fantazi öğeleriyle ilgilenenleri tatmin etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: -Mandrake-, 27 Mart 2004 10:18 tarihinde demiş ki: blade serisi aksiyon olarak çok doyurucuydu ama daha çok işin fantazi öğeleriyle ilgilenenleri tatmin etmiyo Kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hmm güzel olur heralde aksiyon olarak baya güzel bi seri çünkü[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 blade'in hatasi, marvel dünyasinda geçmesine ragmen siradan bir Wesley Snipes filmi olmasi.. Örümcek adam ve Daredevil'deki o yüksek binalar hissini vermemisler. Vampir filmi yapalim demisler.. Ama dandik birsey çikmis ortaya, Wesley Snipes gibi sirf aksiyon yapip isin içine etmisler.. FR, Ravenloft gibi olmasa da demissiniz.. Valla vampir diyince World of Darkness'tan ötesini tanimam.. WoD gibi bir Interview With the Vampire var baska bisi görmedim..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar