Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy XIII PC lerede gelicek


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

said:
Square Enix has gone PC. On the first day of the show, the Japanese game publisher announced that Final Fantasy XIII is coming to PlayStation 3, Xbox 360 (in Europe and North America only) and PC. During a press conference following the Microsoft event, Final Fantasy XIII Producer Yoshinori Kitase discussed the new development strategy that Square Enix has taken with its upcoming games.

Aside from the new The Last Remnant game, which is being created for Xbox 360 and PS3 using Epic Games' Unreal Engine 3 externally, all new internally-developed games from Square Enix, including Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII Versus, and an untitled new massively multiplayer online game, utilize the new PC-based Crystal Tools development environment. These tools allow development teams to create cross-platform games.

"The content will be the same on all platforms," said Kitase. "However, we have yet to determine how many discs will be required for the 360 version. We'll have to consider the differences between formats. Currently the game is being built on PC, where it's actually functional. We're still focusing on making it work on PS3, so it's difficult to know how long the process of taking it to 360 will take."

Thanks to the new PC development platform, Kitase added, "Now that we're developing on a PC base, the pace is going a bit faster," Kitase said. "We haven't introduced new footage of the game, but we should be able to show something new in the near future."


http://www.n4g.com/ps3/News-174069.aspx


haha

FFXIII un PS3 e PC den port ediliyor olmasi ise apayri bir geyik konusu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunca vakit yapmamaları salaklık, gerçi bir tanesini çevirmişlerdi eskiden sanırım. zaten portlama işini üçüncü bir şirkete filan atıyor artık konsola çalışanlar, rahatça kara geçebiliyor olmaları lazım bence özellikle popüler oyunlarda. katamari damacy filan merak ediyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çoktan yapmaları gereken birşeydi

Square'nin asla inkar edemeyeceği birşey var ki VII ve VIII ile feci bir takipçi kitlesi kazanmış olmalarıdır. İmkan dahilinde yapabilir ve hiçbirşey kaybetmeyebilirlerdi 2000-2001 gibi IX'i PC'ye çevirerek, aynı şekilde isteseler X'i de 2004 gibi piyasaya PC için port etseler yine satış rekorları kırardı.

Kim akıl etmişse tebrik ediyorum, güzel para kazanacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten jrpg liğinden birşey kalmamış 13te, eşşek gibi aksiyon olmuş oyun. O eski ağır "GRINDAN RPG" mantığından kurtulunca oyunu diğer platformlara port etmek iyi fikir olmuş.

Ki FF zaten kuduz fan kitlesi olan bir seri. Kimsenin "TOPAÇLAR DAVAMIZI SATTI !!" diye protesto amaçlı seriyi bırakıcağını zannetmem.

8 den beri başka bir FFyi bir türlü sevemedim (8 de favorimdir) bakalım Lighting abla Cloud MKII olmazsa sevilebilir bir oyun olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende oyle yapicam sanirim

bir mgs4 icin ps3 almam

FFXII ye bir turlu isinamadim dunaysi soluk atmosferi bayik geldi diegr ff lerden sonra uzayli gibi idi

FFX fena degildi, seslendirmeler kraldi (bleach in ichigosunu seslendiren adam tidus ile meshur oldu) karakterlerde fena degildi yani partideki her tipi sevmistimde diger ff lere kiyasla yapilabilicekelr cok limitli idi ama FF serilerini FF yapan atmosfer vardi hikaye az tirt olsada, civil civil bir dunya vardi filan sonra ff x-ii geldi riku fanservice filan :p



FF9 u hic sevemedim belki karakter sitilinderdir bilmiyorum 40dk anca oynamisimdir

FF8 ise oynadigim en iyi oyunu bence serinin
hikaye baya guzeldi karakterler saglamdi ve ek birsuru ivir zivirla atmosfer bir noktadar sonra cekip aliyordu insani (overworld de once kiralik araba ile sonra garden ile oyunun sonuan dogru ise uzay gemisi ile takilmak, garden in cok enteresan bir yapi olusu ile testlere girip aylik aldiigmzi maasi yukseltmeye calismak filan boyle ufak detayalr cezbetmsitir beni hep)

FF7 ise bildigin mindfuck, hiakye cok havada basliyor genelde cok birsey anlamadan bitiriyorsunki harbdien yarim kalmis bir yapim, crisis core ile advent children ile toparlandi butun haline geldi sahane oldu ama genede ff8 den aldigim hazzi yasatamadi bana, squall harbiden cok saglam karakterdi


simdi ise lightning geliyor ve ahrbiden simdiye kadar gorduklerim bile heyecanlanmama yetti insallah husran olmaz buda

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
ff7 gercek degil

teknoloji demosu olarak ff7 nin introyu yeniden yapip sundular ps3 cikarken
okuma yazmasi olupta okuma ozurlu olanlar "OMFG YENIDEN YAPCAGGGLAR" diye yorumlayip videoyu aciklamasi olmadan yaydi millette inandi tabi


Bence devamı da gelmeliydi. Güzel de olurdu hani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...