Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykusum

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
ahhaha çok şirin ^_^

evet :)

dory said:
orly diyebiliyo mu?

tabiki ama +rep verdim bu lafına :)
hatta http://www.wowhead.com/?item=33484 (tu)

Cuce said:
supermiş, arada canlı avmı verseniz acaba

azıcık büyüsün hamster filan alırız artık haftada 1 pet shoptan :P

Mortis said:
o baykuşun wisdomı ne kadar yüksektir şimdi neler anlatır sana ne hikayeleri vardır paylaşacak.

neler anlatır? bi bucuk aylık oldu daha yeni heyvan :)

Böjeek said:
anaa ciddi baykuş

evet dfgd

Fly said:
yırtıcı hayvan beslemek yasak kanunen, bir de google dan arattıklarıma göre adamlar sırf baykuşa bir oda ayırıyormuş tehlikleli olduğu için.

allah askına nolucak abi ofiste bi odada duruyo hayvan hemen her gun gidiyorum zaten filan ayrıca ofisi en fazla vergi memuru filan basar onlar da ne sevimli der gider lol

kingpin said:
yarın öbür gün balkonunda mektup falan görürsen şaşırma ddfs.

balkon yok :P

Gangren said:
Daha fazla resim isteriz.

coming soon

Llama said:
nası bakıyon abi
buna sen
baykuş hangi çatıya konarsa o evden ölü çıkar diyorlar sende besliyon anam hiç mi batıl inancın yok senin

işte ev olmadıgı için dert diil :P
de feyk onlar hacı kim kaç kere evinde baykus beslemiştir de ölü çıkmıstır o evden? istatistik var mı oyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
Fly said:
yırtıcı hayvan beslemek yasak kanunen, bir de google dan arattıklarıma göre adamlar sırf baykuşa bir oda ayırıyormuş tehlikleli olduğu için.

allah askına nolucak abi ofiste bi odada duruyo hayvan hemen her gun gidiyorum zaten filan ayrıca ofisi en fazla vergi memuru filan basar onlar da ne sevimli der gider lol

POLİSE ŞİKAYET EDİCEM
şaka maka kanun varmış , gıcık biri gelir ihbar ederse mesela sorun teşkil eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...