mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mortis said: ahhaha çok şirin ^_^ evet :) dory said: orly diyebiliyo mu? tabiki ama +rep verdim bu lafına :) hatta http://www.wowhead.com/?item=33484 (tu) Cuce said: supermiş, arada canlı avmı verseniz acaba azıcık büyüsün hamster filan alırız artık haftada 1 pet shoptan :P Mortis said: o baykuşun wisdomı ne kadar yüksektir şimdi neler anlatır sana ne hikayeleri vardır paylaşacak. neler anlatır? bi bucuk aylık oldu daha yeni heyvan :) Böjeek said: anaa ciddi baykuş evet dfgd Fly said: yırtıcı hayvan beslemek yasak kanunen, bir de google dan arattıklarıma göre adamlar sırf baykuşa bir oda ayırıyormuş tehlikleli olduğu için. allah askına nolucak abi ofiste bi odada duruyo hayvan hemen her gun gidiyorum zaten filan ayrıca ofisi en fazla vergi memuru filan basar onlar da ne sevimli der gider lol kingpin said: yarın öbür gün balkonunda mektup falan görürsen şaşırma ddfs. balkon yok :P Gangren said: Daha fazla resim isteriz. coming soon Llama said: nası bakıyon abi buna sen baykuş hangi çatıya konarsa o evden ölü çıkar diyorlar sende besliyon anam hiç mi batıl inancın yok senin işte ev olmadıgı için dert diil :P de feyk onlar hacı kim kaç kere evinde baykus beslemiştir de ölü çıkmıstır o evden? istatistik var mı oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 mulgear6 said: Fly said: yırtıcı hayvan beslemek yasak kanunen, bir de google dan arattıklarıma göre adamlar sırf baykuşa bir oda ayırıyormuş tehlikleli olduğu için. allah askına nolucak abi ofiste bi odada duruyo hayvan hemen her gun gidiyorum zaten filan ayrıca ofisi en fazla vergi memuru filan basar onlar da ne sevimli der gider lol POLİSE ŞİKAYET EDİCEM şaka maka kanun varmış , gıcık biri gelir ihbar ederse mesela sorun teşkil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 super yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 360 deil 180 donduruo 360 dondurse nerden anlıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 360 diil de 320 filan dönüyo sol arkaya bakıyo etrafından dolasıyorum sag arkasına kadar saat yönünde dönüyo kafası baya bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fly said: yırtıcı hayvan beslemek yasak kanunen, bir de google dan arattıklarıma göre adamlar sırf baykuşa bir oda ayırıyormuş tehlikleli olduğu için. Zuahahha berk direk ihbar edicem olm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 edebilirsin ben de üstüne salarım heyvanı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ahahahha imzan harikaymış :D Ayrıca birşey olmaz bana baykuştan. Baykuşun benden korksun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oyy ben bunu nasıl gozden kacırmısım,aman yarabbi ne guzel sey,tü tü tü...de nasıl olacak yahu bu buyunce,kafes falan baya dertli olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yemek sorun olmuyor mu ya bu arkadaşlar etle beslenmiyormu... O değilde ben puhu kuşu isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 öhhh baykuş yazık yanına bi es daha alın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Luriel said: 360 deil 180 donduruo 360 dondurse nerden anlıcan. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 eneeeee, bana da al yaaağğğ çok şirin. beyazından da olur hayri pıtır gibi. satılır mı bundan biyerlerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 şimdi eline alıp sevebiliyo musun nasıl ki? korkunç lan.ısırır ki! bi koala hevesim var benim de ama bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yazık, üzüldüm ben hayvanın doğal ortamından koparılıp kafese tıkılmasına, üstelik çok küçük anne gereksinimi fln. bitmemiştir bence henüz. Bir de yaşam boyu yalnızlığa mahkum (çok yaşayabileceğini de sanmıyorum :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 BARBARSIN BERK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 cok seker gorunuyor, bakimi konusunda kolay gelsin zor olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 artk yeni resim bekliyoruz ama senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 var pc de yeni resimleri msn dne dürt atıyım da upload etmeye baya usendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 böyle bi topiğe nasıl koymazsınız.Berk baykuşa O rly demeyi öğret wisdomu yüksektir onun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 biz de isteriz ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yeni resimler :D laptopun kemiyle çektim ışık ters geliyo filan biraz kötü çıktı idare edin :D bi de korkuyo habire hareket halinde biri yanına gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yav ankara veya eskişehirdeysen bu baykuş için tanış olmak istiyorum senle :) göresim var yakından. bide kafasını 360 çevirirken bir video yakalarsan süper olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o kafeste ben bile yaşarım yalnız. baykuş da süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar