fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 "bu lanet şeyi soyana kadar imanım gevriyor. özen gösterip düzgün soymaya çalışırsan canın çıkıyor ve pes ediyorsun, askeri usul tak tak tak kesince de patatesin yarısı atılıyor. yok mu bunun kolay yolu?" diye yazdım. sonra dedim ki gugil it yu moron. ettim ve bunu buldum. artık patatesler daha kolay soyunacak.(evet soyunacak) http://www.videojug.com/film/how-to-peel-a-potato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kabuğuylan kızart.elma dilim.enfes oluyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Elma dilim nasıl yapılıyor hakkaten ? Önce haşlıyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 elma dilim iki şekilde yapılıyor yani en azından bnm bildiğim iki şekil var biri elmaları direkt elma dilimi şeklinde kesip baharatlayıp az yağda fırına atıosun.. ki sağlıklı olanı budur.. ikincisi de önce bi süre haşlayıp (yalnız sertliği gitmeyecek) sonra elma dilim şeklinde kesip kızartmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 obsesifik said: elma dilim iki şekilde yapılıyor yani en azından bnm bildiğim iki şekil var biri elmaları direkt elma dilimi şeklinde kesip baharatlayıp az yağda fırına atıosun.. ki sağlıklı olanı budur.. ikincisi de önce bi süre haşlayıp (yalnız sertliği gitmeyecek) sonra elma dilim şeklinde kesip kızartmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 fastreloader said: obsesifik said: elma dilim iki şekilde yapılıyor yani en azından bnm bildiğim iki şekil var biri elmaları direkt elma dilimi şeklinde kesip baharatlayıp az yağda fırına atıosun.. ki sağlıklı olanı budur.. ikincisi de önce bi süre haşlayıp (yalnız sertliği gitmeyecek) sonra elma dilim şeklinde kesip kızartmak.. ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 o aleti kullanınca tabi kolay soyulur. ben soya soya alıştım valla bıçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bizim patatesler nedendir bilmem ama genelde o kadar düzgün morfolojiye sahip olmuyor, veririm eline bi patates sabaha kadar kasar o peeler(!) ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar