Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patates soyma tutoriali[vidyo]

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

"bu lanet şeyi soyana kadar imanım gevriyor. özen gösterip düzgün soymaya çalışırsan canın çıkıyor ve pes ediyorsun, askeri usul tak tak tak kesince de patatesin yarısı atılıyor. yok mu bunun kolay yolu?" diye yazdım. sonra dedim ki gugil it yu moron. ettim ve bunu buldum. artık patatesler daha kolay soyunacak.(evet soyunacak)

http://www.videojug.com/film/how-to-peel-a-potato
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
elma dilim iki şekilde yapılıyor yani en azından bnm bildiğim iki şekil var biri elmaları direkt elma dilimi şeklinde kesip baharatlayıp az yağda fırına atıosun.. ki sağlıklı olanı budur..
ikincisi de önce bi süre haşlayıp (yalnız sertliği gitmeyecek) sonra elma dilim şeklinde kesip kızartmak..
Sosyal ağlarda paylaş

obsesifik said:
elma dilim iki şekilde yapılıyor yani en azından bnm bildiğim iki şekil var biri elmaları direkt elma dilimi şeklinde kesip baharatlayıp az yağda fırına atıosun.. ki sağlıklı olanı budur..
ikincisi de önce bi süre haşlayıp (yalnız sertliği gitmeyecek) sonra elma dilim şeklinde kesip kızartmak..
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:
obsesifik said:

ahahahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...