Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caprica

CoolRider

Öne çıkan mesajlar

ilk cylon u gördük. bunlar neden bitmiş öğrendik. ilerleyen bölümlerde konu ilk savaşa ve william adama ya gelir sanırım. hatta ilk battle star ve viperların inşasına tanık olabiliriz. umarım centurion larla olan savaşı da anlatırlar.

bence güzel başladı ve öylede devam edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Pilot review

Şimdi,

1-) Müzikler şaheser kıvamında bir kez daha, tema müziği de hoş baya; Bear McCreary kopartmış gene.

2-) Casting güzel, bir kez daha hiç tanımadığımız isimler var sdf.

3-) Senaryoda boşluklar var sanırım, bir yandan bir şeyleri toparlayıp bağlıyorlar ama açık da veriyorlar gördüğüm kadarıyla. Mesela bana çatır çatır falso gelen bir şey var, size sorayım: Şimdi Zoe kendi hafızasını falan kopyalamış anladığım kadarıyla, bire bir kopyasının olma sebebi bu. Eğer öyleyse Joseph'in kızının kopyasının baya eksik bir kopya olması gerekiyor. Daha da önemlisi şu: Daniel datayı robota koyduktan sonra veri geri dönülemez halde bozuluyor ya; o zaman çıldırmasına gerek yok ki, Joseph'in kızı için topladığı gibi toplayabilir?

4-) Caprica - Battlestar connection for dummies kıvamında "Bizim soyadımız Adama, sen de William Adama'sın" geyikleri yapmasalardı da insanlar biraz araştırsaydı ne güzel olurdu. "Avukat Joseph Adams" üçlemesini duyduğum anda araştırdım yani ben, insaf.

5-) Son olarak, Battlestar izleyicisinden önemli bir kitleyi kaybedecektir diye tahmin ediyorum. E Battlestar tayfası dışından bu diziyi seyredecek pek de insan olmadığını varsayarsak, ilk sezon bitmeden kaldırılabilir şüphesi var içimde açıkçası. Onun dışında fena başlangıç değil; çok fazla şey beklemeden seyredilebilecek bir dizi olmuş

Sosyal ağlarda paylaş

sezonu açıyorum
1) Güzel ama herşeye şaheser diyorsunuz... BSG'de bile 1/15 falan şaheser oranı. Bear zamanla patlatır.

2) Grey's, Kyle XY, Jericho, Deadwood. Sağda solda görüyosun tanıdık simalar. Yalnız rahibe tam OC'deki kadın ehueh nası bi benzerlik o.

3) Joseph'inki dandik oldu işte patladı o yüzden. Joseph'inki gibi toplamasının anlamı yok çünkü o zaman eksik oluyor. Ayrıca bir başka fark da Zoe'nin kopyasına ALLAH BABA dokunmuş.

4) Arkadaşım burası Holivud. Burada yeni karakter girerken kırk yıllık arkadaşı Joe'ya Joe yerine atıyorum G.I.Joe der veya William'ın oğlu Joe der, o girişten işini de anlarsın, kimin oğlu olduğunu da. Aptal işte izleyici napalım, Heroes minimum 10 milyon rating.

5) Bu dizi böyle devam ederse patlar. Fanboylar ne alemde bilmiyorum ama BSG storyline için izleyenlerin memnun kaldığını hiç sanmıyorum. Gerçi onlar o finali de sevmişlerdi, hakettiklerini bulmuşlar.

Yanlış hatırlıosun bab, tek tanrı konseptini haliyle önceden akıl edebilenler olmuş. :)

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...