cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çok beğendim ben açıkçası beklentimi çok düşük tuttuğum için olabilir=) spo ilk cylonu ve adamaların cylon düşmanlığının kaynağını görmüş olduk memory transfer yaptı herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 aksiyonda aksiyon diyenleri anlayamadim bi turlu ben gayet gelecek+yapay zeka hastasi biri olarak orgazm oldum caprica pilot episode'u izlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 BEYLER DIZIDE AKSIYON YOKMUS, DALIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o kadar da kötü değildi yapmayın ya. hatta beklentilerime göre daha bile iyi çıktı denilebilir. bana göre tek falsosu Greystone'un Adama'nın kızını birebir yapabilmesiydi. hatta yakında starbucka bile değinilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 çok beğendim ben. tscc yi anımsatıyor eheh. ai kasası geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ADAMA! süper dizi süper. avukat, mafya, küçük kızlar, tekno patronu baba. Yürü be kim tutar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oha başladı mı caprica haberim yoktu çekiyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Çok kötü bir pilot. Plot holelar felaket. Bir an Eureka izliyormuşum gibi geldi. Öte yandan cast iyi. Senaryoyu adam ederlerse iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 güzel yine ya :P bu bittikten sonra "Kobol" çeksinler birde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 earth olsun bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ilk cylon u gördük. bunlar neden bitmiş öğrendik. ilerleyen bölümlerde konu ilk savaşa ve william adama ya gelir sanırım. hatta ilk battle star ve viperların inşasına tanık olabiliriz. umarım centurion larla olan savaşı da anlatırlar. bence güzel başladı ve öylede devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bilim kurgunun dibine vurmuşlar haa neyse başı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben cok begendim, super bi giris olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Pilot review Şimdi, 1-) Müzikler şaheser kıvamında bir kez daha, tema müziği de hoş baya; Bear McCreary kopartmış gene. 2-) Casting güzel, bir kez daha hiç tanımadığımız isimler var sdf. 3-) Senaryoda boşluklar var sanırım, bir yandan bir şeyleri toparlayıp bağlıyorlar ama açık da veriyorlar gördüğüm kadarıyla. Mesela bana çatır çatır falso gelen bir şey var, size sorayım: Şimdi Zoe kendi hafızasını falan kopyalamış anladığım kadarıyla, bire bir kopyasının olma sebebi bu. Eğer öyleyse Joseph'in kızının kopyasının baya eksik bir kopya olması gerekiyor. Daha da önemlisi şu: Daniel datayı robota koyduktan sonra veri geri dönülemez halde bozuluyor ya; o zaman çıldırmasına gerek yok ki, Joseph'in kızı için topladığı gibi toplayabilir? 4-) Caprica - Battlestar connection for dummies kıvamında "Bizim soyadımız Adama, sen de William Adama'sın" geyikleri yapmasalardı da insanlar biraz araştırsaydı ne güzel olurdu. "Avukat Joseph Adams" üçlemesini duyduğum anda araştırdım yani ben, insaf. 5-) Son olarak, Battlestar izleyicisinden önemli bir kitleyi kaybedecektir diye tahmin ediyorum. E Battlestar tayfası dışından bu diziyi seyredecek pek de insan olmadığını varsayarsak, ilk sezon bitmeden kaldırılabilir şüphesi var içimde açıkçası. Onun dışında fena başlangıç değil; çok fazla şey beklemeden seyredilebilecek bir dizi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ha en önemlisini unuttum, Tek tanrı fikrini toasterların ortaya attığını söylemişti 4. sezonda, yanlış hatırlamıyorsam Ellen. Zoe'ya mı bağlayacaklar acaba bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sezonu açıyorum1) Güzel ama herşeye şaheser diyorsunuz... BSG'de bile 1/15 falan şaheser oranı. Bear zamanla patlatır. 2) Grey's, Kyle XY, Jericho, Deadwood. Sağda solda görüyosun tanıdık simalar. Yalnız rahibe tam OC'deki kadın ehueh nası bi benzerlik o. 3) Joseph'inki dandik oldu işte patladı o yüzden. Joseph'inki gibi toplamasının anlamı yok çünkü o zaman eksik oluyor. Ayrıca bir başka fark da Zoe'nin kopyasına ALLAH BABA dokunmuş. 4) Arkadaşım burası Holivud. Burada yeni karakter girerken kırk yıllık arkadaşı Joe'ya Joe yerine atıyorum G.I.Joe der veya William'ın oğlu Joe der, o girişten işini de anlarsın, kimin oğlu olduğunu da. Aptal işte izleyici napalım, Heroes minimum 10 milyon rating. 5) Bu dizi böyle devam ederse patlar. Fanboylar ne alemde bilmiyorum ama BSG storyline için izleyenlerin memnun kaldığını hiç sanmıyorum. Gerçi onlar o finali de sevmişlerdi, hakettiklerini bulmuşlar. Yanlış hatırlıosun bab, tek tanrı konseptini haliyle önceden akıl edebilenler olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hmm kalbini kırarım tuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 oho hala dram... aksiyon lazım hoca. kalbimi değil kafamı kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 şimdi izledim, beğendim ben diziyi. güzel bir başlangıç olmuş. karakter tanıtımları falan gayet iyiydi. bear mccreary de yine göstermiş kendisini müziklerde, hoş olmuş. sanırım 2010da başlıycaktı di mi dizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 nası 10da la başlamadımı şimdi bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Pilot'tu bu yayınlanan. Dizi ne zaman başlar allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kadroya james masters ı da almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kötü olmuş. Leşke True Blood falan kapsaymış EMOSciFicılardan önce. Süper bir aktör kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Holywood da o kadar çok iyi oynayan aktör var ki, en son sıkıntı heralde aktör bulmaktır. Dizilere şöyle bir bakıyorum da en küçük rolde oynayanlar bile baş rol çıkarır. Nasıl bir çıta yükseldiyse artık LA de. Çok iyiler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 beklediğimden çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar