Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caprica

CoolRider

Öne çıkan mesajlar

[video]http://www.traileraddict.com/trailer/caprica/trailer?feature=oembed" width="459">

[hr]
İlk trailerı çıkmış! Süpere benziyor ve yanılmıyorsam Michal J. Fox'u görüyorum fragmanda. Nasıl oluyor o iş bilemedim.

Bilmiyenler için konusu Battlestar Galactica'dan önce Caprica'da yaşıyan iki güçlü aileyi anlatıyor: Adama ve Graystone
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
BSG Topicinde Daniel Graystonela ilgili bir link vardı okuyup mahvolmuştum aman diyim bsgwiki falan açıp bakmayın.

Bu dizi inanılmaz bağlanır BSGnin başına çok da süper olur bence.

Ama BSG kadar aksiyon olur mu hiç bir fikrim yok. Draması felaket olur ona şüphe yok ama gözler bir ACTION STATIONS! SET CONDITION 1 THROUGH OUT THE SHIP! THIS IS NOT A DRILL !arayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

benim beklediğim gibi bir pilot bölümdü. Galactica gibi birşey bekliyorsanız hayal kırıklığı olabilir sizin için. Drama yönü daha fazla olacak. Ama aksiyon olmayacak diye birşey yok. Ama "action station" lar, etrafta uçuşan viperlar bekliyorsanız bunları olmayacak tabi.

İyi kotarılırsa Caprica tek başına güzel yerlere gelebilecek bir dizi. Umarım BSG nin spinoff u olarak anılmaz ilerleyen zamanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...