trailer beni pek tatmin etmedi de, gördüğüm kadarıyla science fictiondan öte drama olacak; fena olmaz gibi gözüküyor, hadi bakalım
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Caprica
Adama cuukkk oturmuş! :D Lee'nin Dedesi oluyor sanıyorsam.
M J Fox degil.
fena olmamış. ama o güzel BSG'nin janjanlı grafiklerinden görememek hayal kırıklığı yaşattı açıkçası bana.
ne bu dizi mi? film mi?
Dizi olucak işte BSG bitince bu giricek yayına!
Off gelemesin bu ya. BSG devam etsin, Adama ile sturbuck evlensin. Yeter ya.
2009 eylül falan o zaman sanırım bunun yayına girmesi
ya da bsg hemen bitince giricekse de yayına en iyi ihtimalle 2009 ilkbahar falan sanırım
ya da bsg hemen bitince giricekse de yayına en iyi ihtimalle 2009 ilkbahar falan sanırım
bu ne ya uzay görmedik bir kere.
Zaten yer yüzünden geçiyor hani bombalana caprica vardı ya orda maksimum sağda solda uzay gemisi görünür. Tahminimce skin jobların yapılışını falan aydınlatıcak.
tutmadım pek ama genede bi göz atmalı.
bsg olsunda izleriz
- 8 ay sonra ...
bombalar uzay gemileri falan olsun entrika dizisi olmasın
bunlar olmasa da izlerim ama bsg!
bunlar olmasa da izlerim ama bsg!
BSG Topicinde Daniel Graystonela ilgili bir link vardı okuyup mahvolmuştum aman diyim bsgwiki falan açıp bakmayın.
Bu dizi inanılmaz bağlanır BSGnin başına çok da süper olur bence.
Ama BSG kadar aksiyon olur mu hiç bir fikrim yok. Draması felaket olur ona şüphe yok ama gözler bir ACTION STATIONS! SET CONDITION 1 THROUGH OUT THE SHIP! THIS IS NOT A DRILL !arayacak.
Bu dizi inanılmaz bağlanır BSGnin başına çok da süper olur bence.
Ama BSG kadar aksiyon olur mu hiç bir fikrim yok. Draması felaket olur ona şüphe yok ama gözler bir ACTION STATIONS! SET CONDITION 1 THROUGH OUT THE SHIP! THIS IS NOT A DRILL !arayacak.
BSG'de de arıyorduk np
Caprica S01E00 Pilot düşmüş.
indiriyorum şimdi
fake değildir umarım
fake değildir umarım
amanıııın
oh be.
bsg bittiğinde hayat bir anlamsız gelmeye başlamıştı :p
bsg bittiğinde hayat bir anlamsız gelmeye başlamıştı :p
ben de indirmeye basladim
bakalim nasilmis
bakalim nasilmis
Rickrollanmayın da :P
ben begenmedim cok, isinamadim yani... dur bakalim, bir kac bolum daha izleyip gorelim.
benim beklediğim gibi bir pilot bölümdü. Galactica gibi birşey bekliyorsanız hayal kırıklığı olabilir sizin için. Drama yönü daha fazla olacak. Ama aksiyon olmayacak diye birşey yok. Ama "action station" lar, etrafta uçuşan viperlar bekliyorsanız bunları olmayacak tabi.
İyi kotarılırsa Caprica tek başına güzel yerlere gelebilecek bir dizi. Umarım BSG nin spinoff u olarak anılmaz ilerleyen zamanlarda.
İyi kotarılırsa Caprica tek başına güzel yerlere gelebilecek bir dizi. Umarım BSG nin spinoff u olarak anılmaz ilerleyen zamanlarda.
valla beklentilerim dedigin gibi degildi elbet, ben de tahmin ediyordum alakasi olmayacagini ama ona ragmen kotu kanimca. ama hemen karar vermemek lazim.
Öne çıkan mesajlar