Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yanlışmı duyuyorum görüyorum yoksa www.imdb.com 'a yasakmı geliyor? şu anda siteye giremiyorum ve google'da imdb'nin erişime engelleneceğiyle ilgili yazılar var. artık saçmalığın son noktası olan bu olayla ilgili detaylı bilgiye sahip olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Valla bende açıyor. Sanmam buranın kapanacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 geçenlerde imbd.com u engellememişlermiydi imdbyi engellemek isterken, engellerler heralde varsa bi mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=20372 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayır ney paylaşmış imdb.com anlamadımki hiçbişey yok beyaz melek'in paylaşımıyla ilgili. imdb 'nin formatı zaten film paylaşmak değil bilgi vermek sadece anlamadım ben hala bu olayı. cehalet yüzündenmi yoksa hakkaten imdb'de bi link falanmı vardı paylaşımla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bazen TT salaklaşıyor.. dur dur cümle hatalı oldu. TT her zaman salaktı ama verdiğ hizmet bazen biraz daha salaklaşabiliyor, sapıtabiliyor. mesela geçen gün son derece alakasız bir şekilde wizdforums isimli bir siteye giremiyordum! evet evet.. google'dan bulduğum ve su soğutma ile ilgili bir yazı okuyacağım siteye Ktunnel ile girmek zorunda kaldım. ama daha da güzeli google'a zaman zaman ulaşamamamak olsa gerek. 100MBÖT İNTÖRNUT VERİYOS! diye reklam yapmakla olmuyor tabii bu işler.. bir taraftan yurtiçi lan party tadında internet kullanıyoruz, yurtdışı yatıyor bir güzel ve diğer taraftan amcalar harf hatası yapıp yanlış yerleri kapatıyorlar.. abi internet bize lüks vallahi. bu bölümü de kapatalım da modemi ekmek arası yapalım yiyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ahlaksiz filmlerin resimleri var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dasaaa said: bazen TT salaklaşıyor.. dur dur cümle hatalı oldu. TT her zaman salaktı ama verdiğ hizmet bazen biraz daha salaklaşabiliyor, sapıtabiliyor. mesela geçen gün son derece alakasız bir şekilde wizdforums isimli bir siteye giremiyordum! evet evet.. google'dan bulduğum ve su soğutma ile ilgili bir yazı okuyacağım siteye Ktunnel ile girmek zorunda kaldım. ama daha da güzeli google'a zaman zaman ulaşamamamak olsa gerek. 100MBÖT İNTÖRNUT VERİYOS! diye reklam yapmakla olmuyor tabii bu işler.. bir taraftan yurtiçi lan party tadında internet kullanıyoruz, yurtdışı yatıyor bir güzel ve diğer taraftan amcalar harf hatası yapıp yanlış yerleri kapatıyorlar.. abi internet bize lüks vallahi. bu bölümü de kapatalım da modemi ekmek arası yapalım yiyelim..elini opmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aquila said: ahlaksiz filmlerin resimleri var orda.so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 film zaten gavur icadı. dvd satışlarıda durdurulmalı, sinemalarda kapatılmalı off of nereye doğru gidiyoruz biz yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eski bir hikaye bu, mahsun krosunun filminin konusunu doğal olarak plot kısmında verdiği için :) hükümette tanıdığı olanın her istediği oluyor bu memlekette, bu niye olmasın? ama bu kadar zamandır bir hamle yapılmadı, bundan sonra da yapılmaz diye düşünyüorum. o zaman imbd'yi engellemişlerdi imdb diye ama bir daha bir hamle yapılmadı. utandılar mı ne yaptılar... gerçi utanmaları da yok artık, milletin gözüne baka baka yapıyolar kalleşliklerini... farklı dns kullandığım için şu an açılıyor mu yorum yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 lol, trajikomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 telekom ttneti kapatsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 lol verdiginiz sitede supermis he İnternetteki en büyük filim veri tabanı imdb.com için erişim engelleme kararı verilmesine rağmen, yazım hatası sonucu halen erişime açık olduğu ortaya çıktı. Flim (movie) database'inin kapatma isteğinin nedeni Mahzun Kırmızıgül'ün Beyaz Melek filmi hakkında bilgi veriyor oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 içeriği kelime hatalarından çok daha trajik bence eğer doğruysa. orda milyon tane film var ve hepsinin konusu var. Beyaz Melek'mi girdi sadece birilerinin biyerlerine... ağzımı bozduruyorlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Imbd Burayı kapamışlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mahsun kırmızıgül, ben sana yönetmen olamazsın demedim, adam olamazsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Eternalus said: mahsun kırmızıgül, ben sana yönetmen olamazsın demedim, adam olamazsın dedim. artıbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 iyi oldu bu, son zamanlarda AMARİKAN flmleri izleyerek azıyordum, türban görünce içim acaip oluyordu artık olmuyor teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ŞAKA gibi memleketiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kendinden beklenileni yapmis yine bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben olayı anlamadım ki hala. Kim neyi dağıtmış ? Filmin künyesinin imdb'de olması mı sorun ? Dahası hiç bir yer yok "saçmalamayın yok öyle birşey" denilebilecek ? Varsa gidip dicem cidden. + Geçenlerde bir sürü görüşme oldu YouTube'un da katıldığı. Orda bir sürü karar alındı. Onlara ne oldu ? Süs mü onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Loooo Mahsun! Abi walla Iran'a 2 kala! O değilde bunu harbiden ciddi ciddi mahkemelerimiz kapatıyor: Bu işin bilirkişisi yokmudur! İngilizce bileni yokmudur. Ulan şimdi bir deyus gittim filme böyle böyle oluyor dese paticiğide mi kapatıcaklar?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bir bürokratik sistemin bütün çarkları mı sıçar, hepsi mi maldır arkadaş oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar