Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 haah harbi 10 dolar geyıgı var mı? one len ole:) valla ben localda ınvıtatıon gordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 7-9 region a sahip alliance ki zamaninda 2 region a sahip alliance 4k di (kos ve ascn) goon dedigin gibi olsa sayisi 50-60k civari olurdu carebearlar dolardi 10dolar geyiginide darkfall da duydum ondan once bende bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o 10 dolar geyigi yeni birsey degil.kurulduklarindan beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o zaman hamdolsun beni teget gecti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 seni beğenmişler cengiz ondandır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yav bırakın nc deki spy geyigini icinizdeki yunanlıları bulun once siz :D Nc gelmese simdiye takla olmustunuz yatın kalkın dua edin bize bide goon playerları kadar konusan playerlar daha hic gormedim adam teamspeakta basladı muhabbete kopegi kaybolmus aramaya cıkmıslar yok yan komsudan supeleniyormus vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 teske nc gelmeseydi daha dun 20 capital loot u vermis gbc ye bende hep dusunuyorum gbc nasil bu kadar zengin diye meyersem nc lootlarindanmis :) nc cok fazla ise yariyo ama dusmana extra morar sagliyor,para ve item sagliyor,ve bol miktarda veri yurutuyor:) insanin boyle dusmani olunca dosta ihtiyaci kalmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 size mustahak aslında bırakacaksın verecekler sopayı capital lootu dedigin senin kopegin olsun tutsa tutsa 250m tutar cap basına para deil sizin arkanızı kollayalım diye gitti o capler bana kalsa bırakalım insin goon bi faydası yok kuzeye Tcf ye yardım ederiz olmadı dekleine tam olarak yerlesir tcf..Nc + tfc+ Pl bide kia geldimi baya bi dayanır bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sadece dun kaybetmedinizki her gun kaybediyonuz kia yi bilrim bob la mavi olmayi sececek zamani geldiginde snigg de her zamanki gibi ruslara hizmete devam etcek bi kere bob deyil sirf aaa hepinizin aklini basindan alir ama tabi boyle devam etmez goon 0.0 dan kovulur kovulmas bob aaa ya standing reset yapar sorun cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar