Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deklein

Moss

Öne çıkan mesajlar

3 titan a ragmen cyno jammer indirdildi bob buyuk hizla devam ediyo
kuzeylilerin hepsini toplasan 1 ally etmiyo zaten :)
gorunuse gore ne goon ne tcf nede unl gibi guneyliler yardima gitmicek
adam gibi delvede savasmadilar simdi sonuca katiliyiyolar
daha delveye yeni saldirirken muftetikler standign resetler birbirlerine dalmaya baslayinca boyle oluyo neyse bob yensin yaw en temizi
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden bayık bu savas genelde turkiye saatine gore prime timeda bi action olmuyor ya cok erken ya cok gec onun dısında aynı gatede aynı kisilerle 6 saat geciriyosun digertarafta da bob ve yandaslari ayni seyi yapıyor bide titan korkusu var millette anlamadıgım sey goon gibi bin t1 cruiserlara gir sisteme ne patlatsan kardir
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:
Cidden bayık bu savas genelde turkiye saatine gore prime timeda bi action olmuyor ya cok erken ya cok gec onun dısında aynı gatede aynı kisilerle 6 saat geciriyosun digertarafta da bob ve yandaslari ayni seyi yapıyor bide titan korkusu var millette anlamadıgım sey goon gibi bin t1 cruiserlara gir sisteme ne patlatsan kardir

ee bob la savasiyonuz boru deyil full t2 gemilerle saldirsaniz bile fark etmiyo :)
hem bob karsiniza t2 gemilerlemi cikiyo hayir bob uyelerinin 85% i bs genel ufak ve t2 gemileri bob pets leri olusturuyo
cok cabuk yenilliyonuz ha bide goon a laf atiyonuz bob goon a deyil neden size saldirdigi acik nc nub demekki :)
Sosyal ağlarda paylaş

o taktik çok zevkli moss, suicide tarzı.
t1 cruiser t1 stuff
gidip istasyon basıosun, gorev yapan maden kazan onceden haber edılemeyen ınsanları temızlıosun.
Sonra fılo gelıo kapısıosun
kaçmaya başlıosun
kaçtıgın yerde tank bs lerın oluo, o filoyu alıyorlar.
Pek keyifli.
Ayrıca titan korkusuda deişik bişidir biz - IAC deyken ben - titan gorcez dıe ınadına giderdik heh.
IAC ayaktamı be hala?
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
o taktik çok zevkli moss, suicide tarzı.
t1 cruiser t1 stuff
gidip istasyon basıosun, gorev yapan maden kazan onceden haber edılemeyen ınsanları temızlıosun.
Sonra fılo gelıo kapısıosun
kaçmaya başlıosun
kaçtıgın yerde tank bs lerın oluo, o filoyu alıyorlar.
Pek keyifli.
Ayrıca titan korkusuda deişik bişidir biz - IAC deyken ben - titan gorcez dıe ınadına giderdik heh.
IAC ayaktamı be hala?

ohho sen nediyon iac ve dostu fat i elegecirdi ve ilerliyo
aferic iac delielr yonetiyo iac i ama yinede iyi gidiyo (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

UNL dost olamaz dı ki hiç. Yani en son bıraktığımda öyleydi, vanguard vardı yeni katılan çok iş yapan
cva gelirdi yardıma arada.

Curse derken Catch imi kastettin?
Bide anlamıyorum IAC fat ve 25s kaybolursa donmıcez bızım zaten basladıgımız yer burası degıl demıslerdı, yeniden ele gecırmelerı enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

iac united legions la evelden beri dostto yani hep dostu taki tyrak thorkk standing resetle united legions a saldirana kadar
simdi aaa united legion ve tau ceti federasyonuyla hostile
cva kendisinin olmiyan bi sistemi ne kadar korurki zaten uzun zamanda bi geliyodu iac i korumaya iac in aaa ya karsi daha cok muftetige ihtiyaci var ve bunun icin unl yi kulanmadi sadece onu kulansa hersey cok daha farkli olurdu
curse ye cok yakin baseleri oradada guvenligi saglarlarsa daha cok alanlari olur
fat i vanguard dostlari aldi zaten 2 si birlikteymis surekli duyduguma gore
Sosyal ağlarda paylaş

simdi cengizcigim olay nooblukla yada gucsuzlukle alakalı deil bob north'a saldiriyor cunku north herzaman bi tehdit 4 5 tane iyi alliance var cap filolari herkezle kafa kafaya savasir... ama olay surdan patlak veriyor lag!!! evet lag olmasın bu savaslarin hic biri boyle sonuclanmaz.

bu arada bob pilotlarina bi sozum yok cogu iyi pvp ci ama sende biliyrosun ki istedigin kadar pvp ci ol istedigin kadar skill point istedigin gemiye istedigin fit lag geldigi anda istasyon clone facilty

goon a saldirmama sebebine gelince goon insanı yoruryor hem zihinsel hemde oyunsal ne susuyolar ne duruyolar bildigin arı surusu patlattıgın gemiler adamlara kayıp sayılmıyor cunku t1 boktan setuplar eskiden osmanlı ordusunda en onden giden basıbozuklar gibi herifler patlıyor geri geliyor titanin bi anlamı yok o gibi combatlarda...
Sosyal ağlarda paylaş

Eehhe bide bişi diimmi
ben iac ye girdiğimde rat yapıcam sakin takılıcam sizde aksiyon cok yok demı demıstım.
eet demıslerdı
gırdım
TT mothership calıp kactı
sora bı kac gun sora -A- standing resetledi
heh
şaka gibiydi ya

ayrıca lutfen t1 setup ftw karşı taraf çok ustunse bide cok eeeeelencelı =)
Sosyal ağlarda paylaş

simdi kuzey dekiler tehdit olusturmuyo olusturamazda guclude deyiller ben delvedeyek razor geldi simdi hakını vereyim ama 1 tanebe bile morsus mihi mosth harmalesss di hydrayi pure di falan hic biri gelmedi ne nol da gordum ne qy6 da
ama bi yee savasmaya geldiler oda goon geminateye saldirrken
roadkill ve smarsh i korumak icin mosly harmoles pure morsusu mihi hydra baya geldi korumak icin sonuc olarak viz gelir tist gider oldu :)
yani kuzey bob icin bi tehdit olusturamadi

not biz titani gordugumuz yerde patlatiyoz hem guneyliler olarak
goon a cokda kulanamiyo bob titanlarini en cok heralde biz patlattik titan olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Bob delvede razorla savasirkan mm fountaindeki istasyonu elegecirdi sonucta mm pvp olarak yeni yeni gelisen bi alliance onran once cok buyuk bi defance yapmisti fakat cap fleet olarak cidden buyuk bi tehlike farkında deilseniz 3 titana sahip bi alliance bi tehlikedir haa diyosaniz nerde bu titanlar neden bu savasa girmiyor dersen onu 80 lose veripte buglanan bob kill maillere soracaksan cidden nerde bi bob actionu varsa bi bokluk oluyor..

ayrıca bu savastaki bob'un ustunlugu tamammen Iron allincein pasifligidir sadece Vfk denilen sistemi korumak uzerine bi strateji yapmislar yakında kimse kalmaz insanlar ayni gate'e 6 saat bakmaktan sıkılıyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Bir takim notlar..

EU Prime'da savas olmamasi: Bu acikcasi beni de uzuyor, sabah dortlere beslere kadar bilgisayarda kalmak yoruyor bazen, ama burada suclu maalesef BOB degil. Suclu, 300 kisi olana kadar saldirmayan, bi gate'de alti saat boyunca snipe poziyonu degistirip kendince eglenenlerde. Biz ajandamizdaki her seyi yerine getiriyoruz fakat NC kendi calip kendi oynamaya pek razi. Fakar son iki gundur birazcik da olsa birseyler yapmaya "calisiyorlar." (Bugun 98 BS'e karsilik 10 BS kaybettik :D)

Lag ve Capital Warfare: Bu durum hepimizi etkiliyor, kimse kendini kandirmasin. Eskiden de lag vardi fakat bu kadar degildi. Yine delag herkes icin lag. NC'nin capital fleeti de olsa BS fleeti de olsa BOB karsisinda gercekten aciz durumda. Kuzeydeki Turk oyuncular icin uzulerek soylemek durumdayim bunu, cunku burada oyun farkli bir seviyede oynaniyor, bunu icerden gormezseniz anlamaniz mumkun degil. (2 gunde 4 MS kaybedildi, BOB ise koca Delve'ye giden yolsa 1 MS kaybetti). Lag bir bahane degil maalesef, NC'de acemilik had safhada. Umarim bunu cok gec olmadan gorursunuz. Bazi arkadaslarimiz icin gec olmus bile. Tecrube > *

Titanlar: BOB'un titanlarini agresif kullanmadigini soyleyenlere sadece guluyorum. Killboard'a bakin lutfen, lagden olusturulamayan DD killmaillerini saymiyorum bile. Hesaba vursaniz NC'de BOB'dan daha cok titan var, fakat bunlarin hicbirini goremedik canla basla is yaparken. BOB titanlari lojistikle, jumpbridgelde, DD ile surekli destekliyor takimi.

Bir ornek de bugunden: Koca bir NC fleeti biraz itis kakistan sonra YAO'dan kacti, esit sayilara ve inanilmaz lag'e ragmen. Biz de yapacagimiz is olan POS'u reinforce ettik. NC ve diger zayif alliancelarda herkes kendini dusunuyor, kendini kurtarmaya bakiyor, buna BOB capitallari patlayan dreadlerden stront alip siege'e girerken NC nin tek tek POS'a kacmaya calismasi da bir ornek...

Sorulariniz var ise elimden geldiginde cevaplamaya calisirim.

phre
Sosyal ağlarda paylaş

bob tabikide cok iyi pilotlara sahip fakat şunu anlamaman benide uzdu lag bitek size yok diyorsunuz bu geceki loselarda kac bob member lag yuzunden patladi bana bi anlatabilirmisin ben sana MM hirr corp chatte olanlari soyliim

-I m still alliagn
-I m try to warp out
-omg wher is my shield and armor
-lag lag lag

Tabi daha neler neler lage girmeyenlerde var tabiki fakat bizim corpta ne oldugunu anlamadan gemi kaybeden cok pilot var simdi sunu sormak istiyorum buradaki oyuncu kabileyeti nerde ??

Cap fleet konusuna gelince razorun kaybettigi son ms Iron alliance basta olmak uzere razorun kendi sucu cyno acmaya calistiklari diger sistemde Iron cyno jammer vardi MM'in kaybettigi 2 ms konusunda hala petitions soylentileri var kimse tam aciklama yapmiyor sanirim fc hatasi (tabi burda bob pilotlarinin tecrubesini yadirgamiyorum)

Ayrica Iron alliancedaki inanilmaz defance sevdasi da ustune tuz biber oluyor ne oynama hevesi kaliyor nede emirlere uyacak kafa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...