Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 asturias zor değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Abi kimse sweet child o' mine'ı ve november rain'i yazmamış :( sonra catch the rainbow vardır, strutter vardır. ha bi de sometimes i feel like scremaing var basit bir riffle nasıl güzel şarkı yapılır gösterir bu şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Arkadaşlar daha bildikleriniz varsa böle klasik gitarlık melodik, dinlenince baymayan şarkılar yazarsanız sevinirim. bakın büyük bir sevaba giriyorsunz.:) bu arada sımdı aklımaa geldi de eskiden guardame las vacas (bunun gibi bi ism vardı) dıye bısey calmıstım. baya hoş şarkıydı. onu bilenler varsa onun ayarında olsun parçalar işte melodi olarak baymayıcı yani. zorluk önemli değil. Yeter ki tek gitarlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bloodless said: O zaman Rondo Alla Turca kassın :) o da o kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Hendrix dene, hem çalarken serbestlik tanır, doğaçlayadabilirsin iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Como el agua. canlı dinlemek apayrı zevkli bu parçayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 PrudenT said: Bloodless said: O zaman Rondo Alla Turca kassın :) o da o kadar zor değil. pardon?:S ben William Kanangiser'in çaldığı klasik gitar parçasından bahsediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bilmiyorum hangisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Abi bu koyunbabayı söyleyen arkadaşa allah razı olsun. tam 26 sayfa ve tek gitar. Çok saol cidden. bu benim tüm ömrümü yer. bir de canon'u çok beğendim. bu ikisiyle baya takılırım. Artık birkaç ay sonra yeni şarkılarınıza muhtaç olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ferrero said: asturias zor değil bu arada. kışın oda arkadaşımın bunu çalmaya çalısırken çektikleri aklıma geldi işi gücü bırakıp azim yapmıştı çalmak için gitarın g sinden anlamam ama ben bile biliyordum baştan sona ritmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Asturias zor. Ben süper çalıyorum triplerine girmeyin yani asturias zor. Ben de çalabiliyorum klasik gitar çalmamama rağmen ama temiz ve vurgulu çalmak hakkaten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ACDC - Walk All Over You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ekmek said: Asturias zor. Ben süper çalıyorum triplerine girmeyin yani asturias zor. Ben de çalabiliyorum klasik gitar çalmamama rağmen ama temiz ve vurgulu çalmak hakkaten zor. Olay orada kopuyor zaten. Kolay diyen arkadaş derhal videosunu koysun onayı verelim demi ekmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Akustik gitar ile en çalınası şarı Yellow Ledbetterdır. Edit : Aynı zamanda şarkıyı söyletecek cıngıl cıngıl ses var ise çalanda çok seksi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar