Rythmus Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Başlıkta da söylediğim gibi warrior char açamıyorum. Creating Character'da kalıyor. Sunucunun her türlü sorununu çözdüm, tüm ayarları yaptım bir bu engel kaldı. Şu sorunu bir düzeltsem açıcam artık sunucuyu. Ne yapmalıyım? Nolur yardımcı olun...[hline]Adventure is my life... Ultima Online is the best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Advanced 'i seçip ve kendi skillerini belirleyip charını yaratabilirsin...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Spherenewb'da warrior skillerinin altlarini temizle, nebula'da karsilasmistik bir kere o sorunla, fencing idi sanirim problemli olan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar