BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Nereye açayım bilemedim ama madem spor organizasyonu buraya açayım dedim. Forumda dikkat ettim kimse olimpiyatları konuşmuyor. forumu geçtim ülkede spor basını dahi konuşmuyor. biz nasıl bu işe ev sahipliği yapmaya filan kalkışıcaz ki? Dün olimpiyatlara gidicek sporcularımız tanıtıldı. 68 adet sanırsam. 70 milonda sadece 68 kişi... (yanlışım varsa düzeltin) Basketbolda eski tadında bir dream team var. ne bilyim futbol hiç olmadığı kadar heycanlı olucak gibi aynı şekilde atletizm de öyle. ki bayanlar sırıkla atlama ve tenis'te heralde tek favori var. 14 yaşında serbest atlamada bir ingiliz yarışıcak. filan. ne biliyim garip geldi hiç adının geçmemesi. arattım olimpiyatlar diye bulamadım konu o yüzden açtım bu topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu sene sanki genelde ilgi yok gibi olimpiyatlara, Cinde cikan olaylar filan, dikkat baska yonlere kaydi hep, hele bi baslasin konusulur gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Dünya konuşuyor abi. ntv olimpiyatlara özel programlar yapıyor. ülke çok alakasız bu konuya o yüzden burayada bunun yansıması oluyor. çin geçen günlerde yeni yılını kutladığında gençlere beklentileriniz ne diye mikrofon uzatılınca hepsi aynı şeyi söyledi. bu sene çok önemli bir yıl olimpiyatlar var. çok heycanlıyız. bunu burda dicek adam bir elin parmaklarını geçmez. bilinç farklı bişey ya. senelerdir tv de büyük kanallarda spor haberi diye fb-gs haberleri veriliyor. utanmadanda hala devam ediyor. insanlara sunulmuyorki böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 e cinli genc tabi ki konusucak, cinde yapiliyo, sonucta onlara faydasi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 70 milyonda sadece 68 kisi cumlesı komık olmus.Sankı Turkiye'de ki herkes lisanslı sporcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Herkes lisanslı sporcu olmasa bile 70 milyonda 68 kişi çok komik. Hele lisanslı o kadar adam içinden 68'i daha bi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 amerikadan 600 sporcu katiliyo, 300+milyonda 600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Türkiye'de 132.000 lisanslı sporcu var galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 aquila said: amerikadan 600 sporcu katiliyo, 300+milyonda 600. ama en iyiler.sorunda orda her dalda da varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar