Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bence gayet guzel bap, hepsi basarili +rep adidasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abi beyazı bence çok güzel taraftar forması olarak. da neonu merak ettim şimdi chelseaninki gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben çarşamba beleş kombine buldum diye maça gidiyodum yok mu orda yeni forma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 @mulgear: var stadin altindaki feneriumda bugun baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 neon formayi cogu takim kullaniyor son yillarda, Man Utd son yillarda kullandi yalnis hatirlamiyorsam, Barca, Chelsea, pool keza oyle... bazen karsi tarafin formasi her sekilde cok benzerse kesin cozum olarak parlak neonu sunarsin. gg problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sie h0m0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Osman bi fotoğraflarını koyarım buraya site kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şu güzelmiş benceedit: o yatay çizgiler biraz altta olsa daha hoş dururmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bende bundan aldım karşıdan bakıca özellikle çok tatlı duruyor ama artık şu forma yazısında güzel bi tasarım bekliyoruz ya. edit: Sırta yazılandan bahsediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bi ton laf ettiniz yok özenmişler dar kesim yapmışlar yok çakma forma yapmışlar falan.. geçen sene de galatasaraya katalogdan forma yapmışlar dediniz. eh şimdi biri bayern biri almanya biri celtic diğeri çemişgezekten arak özenti dar kesim formaları güle güle mi giyersiniz ağlaya ağlaya mı görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ya ne alakası var. üretici firma ile ilgili bu olaylar. adamlar yüzlerce kulübe forma yapıyor. hepsi için tek tek uğraşıp ona göre mi dizayn ve kalıp hazırlasın. nikenin geçen senelerde ürettiği milli takım formaları hep aynı tarzdı. sadece renkleri farklıydı :) önemli olan formanın taşıdığı renklerdir, adamlarda bunu benimsemiş helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 benim anlamadığım şey bir forma illa çubuklu olmak zorunda mı yahu? abicim azıcık daha modern çizimler neden yapılmıyor? azıcık daha tshirte yakın daha havalı, ne bileyim çizgilerin daha değişik kullanıldığı formalar görmek istiyorum daral geldi. ||||| dikine çıbıh - - - yatay çıbık - çıbıksız bu kadar mı lan tasarım denen şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kareli de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar