Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kaynak vermekle alakası yok. bu insan hakkında bir fikir edinsin insanlar diye verdim o linki. sözlükteki yazarların çoğunluğunun nasıl bir siyasi görüşe sahip olduğunu hepimiz biliyoruzdur. onlar tarafından dahi bu derece eleştirilen bir adama sırf "akp" tarafından görevden alındığı için sahip çıkmak saçmalık.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sozlerini savunup sahip ciktigim yok bildigin irkci iste ama calismalari gayet belgeli disiplinli tarihciler tarafindanda kabul gormektedir irkci bu adam sacmsapan ayziyor diyip kaynakli bulgulari yapilmis belgelere dayanan calismalari yirtip atamassiniz "bi boktan anlamiyordu bu" diye sozkonusu bilim oldugunda adamin kisiligine veya dunya gorusune degil calismalarina bakarim ben iyidir kotudur demeden once
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 valla adamın bilimselliğini bilemem de 'bilimadamı' diyerekten adamdan saymak da pek doğru olmaz. 'bilim' adına çalıştığını iddia eden böyle bir sürü tipleme var, buna da özel muamele etmeye pek gerek yok. bilakis bu tarz tipler nedeniyle naziler filan o katliamlara yolaçan yola 'bilimsel destekle' girebildiler. olmaz olsun öyle 'bilim'.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bence gayet iyi birisiydi bu görev için. Söylediği çoğu şey doğru olmasına rağmen, söylenmesi gereksizdi. Görevden alınmasında bir sebep de aramıyorum, devlet hizmetidir yaptığı sonuçta. Sonsuza kadar orda kalmasına gerek yok, rutin bir rotasyondur. O gider başkası gelir.
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben adamın çalışmalarını takip ettiğim için biliyorum, ciddi olarak ırkçı bir insandır, yani "kart kurt sesi çıkardılar Kürt oldu sonra" söylemine yakın söylemleri var. Mesela techir sırasında ölenlerin sadece salgın hastalıklardan öldüğünü iddia ettiği bir kitabı var, ki o bölgedeki çetelerin çokluğunu düşünecek olursak imkansız ve üstüne üstlük hiç de bilimsel olmayan bir tavır.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bazi paticik uyeleri icin gercekten umutsuzum
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kişisel görüşüm: gitmesi iyi olmuş ama gelen gideni aratabilir dostlar. halaçoğlu'nu sevememm için bir ton sebep var ama sadece nusaybin mezarlığı rezaleti olayı bile başlıbaşına yeter. http://habervitrini.com/haber.asp?id=276452 bu da daha ayrıntılısı bizim basında pek yer verilmeyen ifadeler var: http://forum.suryoye.com/ikonboard.cgi?act=ST;f=6;t=123;top 3 kere editledim anca doğru link verebildim :p
Öne çıkan mesajlar