Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yahu yiyen ve seven herkes zararını bılıyor. sigara gibi işte neyi hala dayatmaya çalışıosunuzki? yiyince pipimiz düşse bile yicez çünkü çok güzel. çünkü alkolden sonra taksimde yürürken midyeci tepsisi kapatmak pahabiçilemez. ayrıca şampiyon kokoreç in merkezi diyene bsg diyorum. şampiyonun sadece adı var. yaptığı şeyler eyv kötü değil. ama bostancı üçel kadar da iyi hiç bir şubesi yok. bostancıya açıldı şimdi hemen karşısına iş yapamıyor. bu da tezimi niteliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 lan yemeyin mi dedik be. ben de yiyorum zaten. alla alla, size akıl verecek değiliz bu yastan sonra, essek kadar adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 NE DIOSUN ARKADAŞIM ALO sensın eşek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ginaly said: yalnız bahçelide beerstop diye bi yer var, arkadaşının dayısının diyemidir nedir bilmiorum çok kral midye getiriyolar. abi sakasina mi soyluyorsun? ben ordan yedigim icin hasta oldum dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Voys said: NE DIOSUN ARKADAŞIM ALO sensın eşek :( ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mADmaXimus said: ginaly said: yalnız bahçelide beerstop diye bi yer var, arkadaşının dayısının diyemidir nedir bilmiorum çok kral midye getiriyolar. abi sakasina mi soyluyorsun? ben ordan yedigim icin hasta oldum dun last stop diil , beer stop. yanlış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mADmaXimus said: ginaly said: yalnız bahçelide beerstop diye bi yer var, arkadaşının dayısının diyemidir nedir bilmiorum çok kral midye getiriyolar. abi sakasina mi soyluyorsun? ben ordan yedigim icin hasta oldum dun oha nasıl hasta oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Voys said: ayrıca şampiyon kokoreç in merkezi diyene bsg diyorum. şampiyonun sadece adı var. yaptığı şeyler eyv kötü değil. ama bostancı üçel kadar da iyi hiç bir şubesi yok. bostancıya açıldı şimdi hemen karşısına iş yapamıyor. bu da tezimi niteliyor eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ginaly said: mADmaXimus said: ginaly said: yalnız bahçelide beerstop diye bi yer var, arkadaşının dayısının diyemidir nedir bilmiorum çok kral midye getiriyolar. abi sakasina mi soyluyorsun? ben ordan yedigim icin hasta oldum dun last stop diil , beer stop. yanlış olmasın? beer stop bahceli 3te benim sinif arkiyla abisi calisiyodu felan kucuk bi yer bahcesi var 70lik 5 lira vesaire vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 böle dışı naylonla kaplı ve mavi mavi ışıkları var mı? (gerçi o naylon olayı yaz geldi die kalkmıştır belki.) köşede de minik 37 ekran lcd tv varmı? hep premier lig maçı izlerdik onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evet ora iste fuat abi felan var oranin sahibi galiba adam, ikram felan yapar biz gidince arkadaslarla daha sorma utku gicigina yapiyon biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 auhsauhs, hacı valla denk gelimiş ozmn, lan ben de yemem artık orda tırstım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben oranin mutfagini gordum, orda yeme direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 enee. allah korumuş lan ozmn bizi. geçmiş olsun bidenem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ulan tadı da çok güzel oluodu be (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 pis yerin yemeği güzeldir. bakteri tad getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar