Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bartender,perl,simpleminimap gibi addonlar kurarak oyun barlarını baya bi değiştirdim, sanki lag gibi birşey oldu.Bilgisayarım baya iyi, öncedende iyi oynuyordum ama şimdi biraz takılarak oynuyorum gibime geldi oyüzden: Addonlar oyunda takılma yapar mı? yaparsa ne kadar takılma meydana getirebilir?
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Zamanı geçmiş yada hatalı kodlanmış bir addon oyunu oynanmaz hale getirebilecek kadar kastırabilir. Yeterince açık oldu sanırım =) Bunun yanısıra sürekli işlem yapan çok fazla grafik arabirim kullanan addonlar özellik unitframe addonları orta ölçekli pcler için bayağı bir fps düşürür.
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 fps 45,latency 100 değerler nasıl?
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 fps aslında o sırada nerede olduğuna gore değişir eğer 45 fpsyi shattratın yada orgrimmarın ortasında falan goruosan gayet ii bence.
Kakashi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aynı şekilde arayüzü son değiştirişimden sonra başıma geldi. Fps 65-90 arası , lakin yavaşlamalar oluyordu. "Gatherer" addon'u vardı en son kurduğum , onu disable ettim normale döndü. Muhtemelen sizde de benzeri bir durum var.
Öne çıkan mesajlar