Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bartender,perl,simpleminimap gibi addonlar kurarak oyun barlarını baya bi değiştirdim, sanki lag gibi birşey oldu.Bilgisayarım baya iyi, öncedende iyi oynuyordum ama şimdi biraz takılarak oynuyorum gibime geldi oyüzden: Addonlar oyunda takılma yapar mı? yaparsa ne kadar takılma meydana getirebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Zamanı geçmiş yada hatalı kodlanmış bir addon oyunu oynanmaz hale getirebilecek kadar kastırabilir. Yeterince açık oldu sanırım =) Bunun yanısıra sürekli işlem yapan çok fazla grafik arabirim kullanan addonlar özellik unitframe addonları orta ölçekli pcler için bayağı bir fps düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 fps 45,latency 100 değerler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 fps aslında o sırada nerede olduğuna gore değişir eğer 45 fpsyi shattratın yada orgrimmarın ortasında falan goruosan gayet ii bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakashi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aynı şekilde arayüzü son değiştirişimden sonra başıma geldi. Fps 65-90 arası , lakin yavaşlamalar oluyordu. "Gatherer" addon'u vardı en son kurduğum , onu disable ettim normale döndü. Muhtemelen sizde de benzeri bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar