Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi anasınıfından beri problemim. anasınıfında da kendine güvenme 2 yıldızdı diğerleri 4 'tü. :( gaz vermeli biri gaz... sağlam arkadaş bulucan kendine, o seni fişeklicek sen onu fişeklicen kim tutar ikinizi (çok pis çuvallayabilirsinizde tabi aşırı yükleme olursa :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Queen said: Özgüven insanın kendine yakışanı giymesidir. Mesela Xaenin çıkar konuşur masada, ben konuşmam, neden, çünkü ben kendimi biliyorum, kitleye hitap etmekten zevk almam ben kendimi izlesem hoşuma gitmez, "oğlum Faruk maymun olmuşsun, yakışmıyor sana" derim. Yani Das Experiment tarzı bir şey yapsanız zevk alırım belki ama hoş olmayabilir. Fakat söylemek istediğim bir şey varsa insanlara tartışma anında lafı oraya getirip söylerim. Bi kere güven dediğimiz şey nedir önce. Bir insanın size yalan söylemeyeceğini bilmek, size yanlış yapmayacağına inanmaktır. Öz güven de insanın kendine olan güveniyse, ben kendimi kandırmadığım vakit özgüven olmaz mı bu? Yoksa topluluk önünde konuşmak, flört etmemek ayrı meziyet, bir adı olucaksa da özgüven olmasın, çünkü özgüven kendini kandırmamak demek oluyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yaptıgımız hiç birşeyden pşman olmamalıyız çok basit kalıo.bence pişmanlık yüzdesini düşük tutmak daha mantıklı.0 pişman bi adam gördünüzmü.yada siz 0 pişmanmısınız :).özgüvenin pişmanlıkla alakası oldugunu sanmıorum. pişmanlık zamanla ortaya cıkar.yaparsın edersin.ama aylar günler geçer yapmasaymışım keşke dersin.bunu herkes der. sevgilimize ettiğimiz bir cümle.harcadımız 3 kurus fazla.bunlar her zaman pişmanlık olarak dönebilcek şeyler.okulda ders calısmamak.bunun gibi hayatımızda yaşadıgımız bin tane şey olabilir.denemekten kaçınmamak lzm.pişman olmiyim denemiyim üzülürüm falan dersen en büyük pişmanlık o olur.en büyük acılar 1 hafta sürüo.tek sorunun özgüvense hayatında bunu aşmalı yani insan.kız seni reddetse ne olucak.biri sna laf etse nolucak.gün gelir o senin yakınından geçemez.hayatta ne olcagı hiç bi zaman belli olmaz.herşeyi kovalıcaksın. ilk gün olmaz ikinci gün olmaz üçüncü gül olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bende fazladan var, uygun fiyata satarim. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 heh heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Red said: yaptıgımız hiç birşeyden pşman olmamalıyız çok basit kalıo.bence pişmanlık yüzdesini düşük tutmak daha mantıklı.0 pişman bi adam gördünüzmü.yada siz 0 pişmanmısınız :).özgüvenin pişmanlıkla alakası oldugunu sanmıorum. pişmanlık zamanla ortaya cıkar.yaparsın edersin.ama aylar günler geçer yapmasaymışım keşke dersin.bunu herkes der. sevgilimize ettiğimiz bir cümle.harcadımız 3 kurus fazla.bunlar her zaman pişmanlık olarak dönebilcek şeyler.okulda ders calısmamak.bunun gibi hayatımızda yaşadıgımız bin tane şey olabilir.denemekten kaçınmamak lzm.pişman olmiyim denemiyim üzülürüm falan dersen en büyük pişmanlık o olur.en büyük acılar 1 hafta sürüo.tek sorunun özgüvense hayatında bunu aşmalı yani insan.kız seni reddetse ne olucak.biri sna laf etse nolucak.gün gelir o senin yakınından geçemez.hayatta ne olcagı hiç bi zaman belli olmaz.herşeyi kovalıcaksın. ilk gün olmaz ikinci gün olmaz üçüncü gül olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bilmiyorum görüşlerim sizin için ne kadar değerlidir ama 1 yıl içinde 0dan çok yüksek bir noktaya gelmiş bir insan olarak söyluorm bunları. Öncelikle kimse paticikle ne alakası var...internetle ne alakası var demesin.Bir insan sürekli sanal ortamda takılırsa o insan özgüveni gelişmiyor.İnsanlarla diyalog içinde olması lazım.Birilerinden hoşlanması lazım.Onlara çıkma teklif etmesi lazım.Kısacası çok şey yaşaması lazım.Ama sanal ortam gerçek hayattan bir çeşit kaçış oluyor.Herşeyi unutturuyor insana. Sanal ortamdan çıktın mı?Tamam ilk adımı attın.Çık sokağa herkese gülümse.Ama o kadar da herkese değil biraz kibirli ol:) Çöpçüye de gülümseme yani:) Herkesle sohbet et.Gittiğin heryerde sanki oranın patronu senmişsin gibi davran.Şimdi bunlar saçma gelebilir ama psikolojide şöyle birşey var eğer sevinirsen gülersin, gülersen de sevinirsin.Eğer cesur hareket edersen de özgüvenin artar. Bu kadar anlatabildim bu saatte. Ama karar vermek çok önemli:) Ben artık farklı bir insan olacam diosan bitmiştir orda. En başta sevdiğin kıza açılarak başla:) Ben öyle yapmıştım.İlk tekmeyi de ordan yemiştim.Ama arkadaşlar söylemişler.En azından açıldığım için pişmanım açılmadığım için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 copcuye gulumseme demek ne demek yahu nasil bir ezikliktir bu.. Insanlari mesleklerine gore neden hor gorme egilimi icindesiniz? HAYATINIZDA HIC, COPCU KATIL COPCU TECAVUZCU COPCU UYUSTURUCU SATICISI COPCU SAPIK COPCU KAPKACCI duydunuzmu? Turkiyede ve dunyada inanin EN AZ SUCLU cikaran meslek copculuktur.. HEPIMIZ COPCUYUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 teşekkürler :) ya tamam onu demek istememiştir %100 uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 çöpçü kısmı dışında katılıyorum. bi kere bilgisayar, internet özgüveni sömürüyor. gerçekten böyle, eğer bir yerden başlayacaksanız bu bilgisayardan uzaklaşmak olmalı. ben tamamen yasakladım bilgisayarı kendime. 3 ay hiç 6-7ay 2-3 haftada bir internet kullanan biri oldum. değişimi ilk ayın sonunda farkedeceksiniz, ama yine bilgisayar isteyebilirsiniz. uzak durun. ha ben bunu buraya yazdım ama kimsenin bi yazıya bakarak 10 aylık bi program yapacağını sanmıyorum. ha yapan olursa hak verecektir bir de şebnem ferah-korkarak yaşıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 -Geliyo lan kaçın... +Nereye kaçıyon lan nereye kaçıyon?..(yakalar) -Atlet var mı? +Var, hep var... -Seks var mı? +Yok, hiç yok... -(Atleti keser) +Ama teri alır, sıcak tutar... -Bırak artık anneni sözünü dinlemeyi, artık sekse bir adım daha yaklaştın evlat Umut Sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 daverc said: İnsanın kendine fazla olan birşeyi elde etmek icin olmadigi gibi davranmasi kendine guvenden daha cok asagilik kompleksi belirtisidir. insan dediğin normal şartlarda günde 3 lokma ekmek, 3 yudum suya ihtiyaç duyar zaten. kendine fazla olan şeyler derken? özgüven eksikliği kendini sorun olarak gösterir. en ufak bir işi 2 kelam laf edip halledebilecekken, gıkı çıkmadan kenarda işin olmasını beklemek mesela acizliktir. kimisi böyledir, olabilir. olmayacak işin olmasını sağlamak, bizlerin aslında kısaca kaşarlık olarak tabir ettiğimiz olaydır. önceden hesaplanmış, öğrenilmiş, üzerinde düşünülmüş şekilde hareket etmek işte tam olarak budur. her insan aslında kendisini dünyanın kralı olarak görür; ama kral olmak için neler gerektiğine, bu gerekenleri sağlamak için neler yapmak gerektiğine kafa yoramayacak birisiysen afedersin senden bir bok olmaz. özgüven demek, hazırlıklı olmak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bilgisayar başından kalkmak olayını uygulicam arkadaşlar saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kendine fazla şeyler derken; yetersiz olunan şeyler, son zamanlarda yeto diye geçiyor. Demek istediğim insanlarin yetersiz olduklari konularda dahi özgüven kişvesi altında beyhude uğraşları , iyi niyetli üçüncü kişilerce başka şekilde değerlendirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hayır bunun azı zarar da fazlası da karlı bişi deil dovesim gelio bazı adamları bu yuzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar