Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola'nın Dev Aldatmacası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun da nerde böyle antin kuntin kampanya var orda sen varsın be arkadaşım? altivi.com dan bi ton ürün koparan da sen değil misin? lol hakkaten bütün vaktini kampanyalara falan mı kasıyorsun ddfs.
Mesaj tarihi:
tüm vaktimi kampanyalara falan ayırdığım yok, gerekte yok zaten vakit ayırmana. her şekilde kazanıyorum.

edit: altividen tonca ürün almıştım evet :)
Mesaj tarihi:
BoDrUmLu said:
Onca kola alınır mı ya bi hediye icin.
Yaptıkları da hakkaten şerefsizlik.
Hiç girmiyorum bole kampanyalara o yuzden.
Milleti düzebilcekleri kadar düzmeye uğraşıyorlar.

287 ytl verip kola alıp 2600 puana 2.5 milyarlık toshiba laptop aldı herif ya.Dahada gelmis sızlanıyo burda,gampanya puan zart zurt diye :D

not: evet mayhem sana diyorum :D
Mesaj tarihi:
Yahu adamlar yazmış işte oraya değiştirirz istediğimiz zaman diye. Hayır desenki kola parası veriyorum sadece şifresini alıyorum o puanlarla hediye kazanıyorum haklısın. Ama iPod Shuffle 85 Ytl yi 115 ytl ye getiriolar demen saçmalığın daniskası. Kolanı aynı fiyattan içiyorsun yanında da hediye kazanıyorsun. Bu kazıklamak falan değil, coca-cola istediğim zaman değiştiririm dediği için de telefondakinin sana evet puanlar arttırıldı demekten başka bir şey söylemesine gerek yok, kaldı ki diyebileceği başka bir şey de yok.
Mesaj tarihi:
Mayhem said:
yok bir açma dalgası var bende, kolayı onla sıkıyorum birşey olmuyor sıfır gibin :)

adam sistematik çalışıyo,bu tür kampanyalar için evinde hertürlü açma kapama makinesi bulunduruyo.
Mesaj tarihi:
Tyrael said:
Kolanı aynı fiyattan içiyorsun yanında da hediye kazanıyorsun.

benim demek istediğim de bu ginaly.
eğer hediyeyi kazanıcam kolayı içmem falan diyorsan. içmeyi sevmediğin içecekten kampanyaya girme kardeş dsaf
Mesaj tarihi:
Korax said:
Mayhem said:
yok bir açma dalgası var bende, kolayı onla sıkıyorum birşey olmuyor sıfır gibin :)

adam sistematik çalışıyo,bu tür kampanyalar için evinde hertürlü açma kapama makinesi bulunduruyo.

asduhdfas dalga geçme olum harbiden öyle bi adam yani. lol.
Mesaj tarihi:
kingpin said:
Korax said:
Mayhem said:

asduhdfas dalga geçme olum harbiden öyle bi adam yani. lol.

olm dalga gecmedimki ben ciddiydim :D
  • Yeni Oluştur...