kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 geçmiş olsun da nerde böyle antin kuntin kampanya var orda sen varsın be arkadaşım? altivi.com dan bi ton ürün koparan da sen değil misin? lol hakkaten bütün vaktini kampanyalara falan mı kasıyorsun ddfs.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tüm vaktimi kampanyalara falan ayırdığım yok, gerekte yok zaten vakit ayırmana. her şekilde kazanıyorum. edit: altividen tonca ürün almıştım evet :)
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BoDrUmLu said: Onca kola alınır mı ya bi hediye icin. Yaptıkları da hakkaten şerefsizlik. Hiç girmiyorum bole kampanyalara o yuzden. Milleti düzebilcekleri kadar düzmeye uğraşıyorlar. 287 ytl verip kola alıp 2600 puana 2.5 milyarlık toshiba laptop aldı herif ya.Dahada gelmis sızlanıyo burda,gampanya puan zart zurt diye :D not: evet mayhem sana diyorum :D
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 biraz önce tüm ürünleri siteye girdiler, sony w series fotoğraf makinesi kaptım artık napim :)
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sanırım bunu gönderecekler. iyimiş.
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pembe sana yakışır,güzel seçim yapmışsın :D
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pembe yollamıyorlar aşkım, çok kıskandın pembe diye fakat değil işte naparsın. en sevdiğin renkti birden heyecan yaptın asdafg
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hey allahım demek bu kampanyalara katılanlar da varmış gerçekten
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yahu adamlar yazmış işte oraya değiştirirz istediğimiz zaman diye. Hayır desenki kola parası veriyorum sadece şifresini alıyorum o puanlarla hediye kazanıyorum haklısın. Ama iPod Shuffle 85 Ytl yi 115 ytl ye getiriolar demen saçmalığın daniskası. Kolanı aynı fiyattan içiyorsun yanında da hediye kazanıyorsun. Bu kazıklamak falan değil, coca-cola istediğim zaman değiştiririm dediği için de telefondakinin sana evet puanlar arttırıldı demekten başka bir şey söylemesine gerek yok, kaldı ki diyebileceği başka bir şey de yok.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mayhem, kolalarin kapaklarini acman gerekiyor di mi puani alman icin, disari sarili etiketin arkasinda falan degil? Eger oyleyse dugun serbeti olur lan onlar 2-3 gune
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok bir açma dalgası var bende, kolayı onla sıkıyorum birşey olmuyor sıfır gibin :)
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Evet ben de onu merak ettim. Yoksa bakkalla falan kanka olup bütün colaların numarasını alayım hemen. edit: geç oldui cevap hemen geldi.
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mayhem said: yok bir açma dalgası var bende, kolayı onla sıkıyorum birşey olmuyor sıfır gibin :) adam sistematik çalışıyo,bu tür kampanyalar için evinde hertürlü açma kapama makinesi bulunduruyo.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Tyrael said: Kolanı aynı fiyattan içiyorsun yanında da hediye kazanıyorsun. benim demek istediğim de bu ginaly. eğer hediyeyi kazanıcam kolayı içmem falan diyorsan. içmeyi sevmediğin içecekten kampanyaya girme kardeş dsaf
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Korax said: Mayhem said: yok bir açma dalgası var bende, kolayı onla sıkıyorum birşey olmuyor sıfır gibin :) adam sistematik çalışıyo,bu tür kampanyalar için evinde hertürlü açma kapama makinesi bulunduruyo. asduhdfas dalga geçme olum harbiden öyle bi adam yani. lol.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu konuyu Mayhemin açmasına hiç şaşmadım :D
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mayhem bana hediye bişey gönder yalvarıyorum sdfsdgsdf
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kingpin said: Korax said: Mayhem said: yok bir açma dalgası var bende, kolayı onla sıkıyorum birşey olmuyor sıfır gibin :) adam sistematik çalışıyo,bu tür kampanyalar için evinde hertürlü açma kapama makinesi bulunduruyo. asduhdfas dalga geçme olum harbiden öyle bi adam yani. lol. olm dalga gecmedimki ben ciddiydim :D
matama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 mayhem senin suleyman diye bir abin var mi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 o değil adam üstüne kontür de kazanıyor.. kolları aktarıyor (yeni gibin oluyormuş) şifreyi gönderiyor puan ve kontür kzanıyor puanlarla eşya alıyor.. tokatlarım ben böyle adamı eşşeği de suya bağlarım
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 zaten coca cola ciddi anlamda tadı da bozdu. pepsi twist gelsin.
Öne çıkan mesajlar