Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 boyle seylerı nasıl satın alıcam yo boyle janjanlı olmasına gerek yok dandık olsun yeter ama goruntu olsun ızmırde satan bırılerı varmı bılen ? Chemical lem bızede yaptır 20 mılyona satarsın hem sen kazan hem bızde nasıplenelım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 BAk arkadaşım Galata Köprüsünün altından 20 milyona katana aldı her ne kadar henüz görmediysemde orda gördüklerimin çoğu hormonlu ekmek bıçağı..Ben orda 20m duydum hemen kadıköyde güzel kılıçların olduğu bi yer var orda sordum 320m dedi,yani fiyart aralığı çok değişiyor.. Ama ben tabii ki bi gün Hattori Hanzo kılıcı alacam nıhahaha:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aa thanatos evlenelim mi seninle :p bende balta hastasıyım bu sene 1-2 bişi almayı düşünüyorum kitap almaktan param kalırsa, şu üstteki by the sword sitesinden, onlar tr ye ürün yolluyorlar çünkü, sormuştum zamanında :) ayrıca biri plate armor demiş, kadıköyde bir arasokakta bir dükkan var: balta kılıç hançer felan satıyor, vitrininde 2 halberd 1 adet te siyah full plate armor var, en son 2500$ dı ama süper bişiydi :) [signature][hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 12 February 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 throwning axe alicam ben. :P baltondan savurcam assaya kime gelirse artik ehe. alninin ortasina saplayacam baltali katil diye adim cikacak ahada buraya yaziyom :P[signature][hline]hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 crossbowu napacan olum çek 2 tane desert ı oooh deş milleti.yanlız mermisi kaça onu bilmiom yine crossbow da dalları kırar kırar yontup fırlatırsın.iyi gibi:)) ben long bow istiom orta çağ da ingilizler kullanmış adam boyunda bow süper bişi ama bildiim kadarıyla germek biraz kasıyo.neyse bi ark bulurum ortaklaşa alırız birimiz bowu tutar birimiz ipini çeker fırlatırız başka türlü olmaz:)) yada fitness salonuna giderim bikaç yılda kas topağı gibi gelirim gererim bowu oooh süper:))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 30 dan aşağı çıkmaz o crossbow benden:) çapaklarını ve tırtıkları zımpara ve rende ile almak kasış tabiv:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 walla abi bende venedik denizci kılıcı var el yapımı vakti zamanında babam getirdiydi venedikten alıpta çok hoş bir kılıç aslında katanaya saplanıp kalmamak lazım bi yerde resmini çekersem bi gün koyarim görürsünüz.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Bonecrusher, 12 February 2004 03:15 tarihinde demiş ki: o crossbow'un iki ucu daha gerili olması gerekmez miydi? çok gevşek gibi olmuş sanki.. iyi fırlatmaz gibi geliyor.. ayrıca şapşal bu siteler ne kadar güvenli? yani -Türkiye'ye sorunsuz getirirler mi? -Burdaki silahlar fonksiyonel mi? Sahte olmasın.. -Kredi kartı açıdan güvenilir mi? Türkiye'ye sorunsuz getiriyorlar ama biz baya bekledik arkadaşla aldık burdan spiral claw sword diye (verdiim kılıçlardan son resim benimki ama garipliktir ki resimdeki daha irenç pembeli membeli bendeki siyah kırmızı falan) kılıçların yanında kın falan veriolar ama kılıca göre deişio mesela bana kılıç kını verdiler deri bişi arkadaşa duvara asmalık tahta şeyden vermişler ama ikisi de güzel.Tüürkiye'ye getiriyorlar,kredi kartından şüphe etmene bile gerek yok hiçbi sorun olmaz zaten dikkat ettiysen yahooyla bağlantısı var sitenin.[edit:bekledik derken 1-1,5 ay bekledik ama deydi yani o kılıçlar için 1 yıl bile beklerdim][signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin [Bu mesaj shapshal tarafından 12 February 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Etos, 12 February 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Saçma cevaplar gelmiş mesajıma o yüzden bir kez daha yazıyorum. Bakınız ne demişim: El yapımı doğru dürüst bir katananın fiyatı 20.000 dolardan başlar. baslamayabilir... 2003 eylul ayinda gittigim Ronesans Fest'teki smith dukkaninda cok guzel, gayetle el yapimi, ve de keskin katanalar vardi 3500 dolardan baslayan fiyatlarla. keskin olamyanlarin fiyatlari da 120 dolarla 1500 dolar arasinda deisiyodu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 havalı tüfek ruls:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 etos bir sayfa önceki sitede el yapımı silahlar var.. o kenshin kılıcı dediğim de el ypaımı[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Khirsah, 12 February 2004 13:33 tarihinde demiş ki: BAk arkadaşım Galata Köprüsünün altından 20 milyona katana aldı her ne kadar henüz görmediysemde orda gördüklerimin çoğu hormonlu ekmek bıçağı..Ben orda 20m duydum hemen kadıköyde güzel kılıçların olduğu bi yer var orda sordum 320m dedi,yani fiyart aralığı çok değişiyor.. Ama ben tabii ki bi gün Hattori Hanzo kılıcı alacam nıhahaha:D ekmek bıçağı dediğin, yukardaki baltalardan daha keskin..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Pegasus, 12 February 2004 13:58 tarihinde demiş ki: crossbowu napacan olum çek 2 tane desert ı oooh deş milleti.yanlız mermisi kaça onu bilmiom yine crossbow da dalları kırar kırar yontup fırlatırsın.iyi gibi:)) 2 tane desert? cs insanları böyle yapıyor işte.. sen o 2 tane desert eagle ne kadar tepiyor biliyor musun?[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 nah crossbow budur :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gördüm bunu :) super sweet[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kemi hayırlı olsun ne diyim güle güle kullan(ya da hiç kullanma:) )[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 denedim bile eüheü atıyo tam germedim bile:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ablama demin kurarsa 4 milyon verceğini söyledim 2 saat uğraştı yere dayadı felan kurdu:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yaw benim peder de bu alete bi ara merak salmıştı..Annemı deli etti!:) neese hade hayırlısı.. Hea keske denemesini sevmediin kişiler üstünde yapsaydın da aletin esas zevkini o saman alırdın..:)[signature][hline]CoMinG SoOn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 10 kere kuruyum 40 milyon ver bana..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 olmaz:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ee kılıcı kınından çıkarana para yok mu :)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: edi, 12 February 2004 02:07 tarihinde demiş ki: valla korkmaya basladim, bu cocuk ciddi ciddi bi gun 'nukleer baslikli fuze aldim' diye bi konu acacak :) çok ii ya düşündüm de acaba dielim tokyodan katanayı aldık onu dönüşte gümrükten nası geçircez normal geçer mi?[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green [Bu mesaj Insanity tarafından 12 February 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 not crossbowu evde asla denemeyin kapıyı vurdum öbür tarafından çıktı alçı ile doldurup beyaz boya sıktım aman diyim hangi kapı oldunu sölemicem ablam vurmasın[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Chemical, 12 February 2004 21:10 tarihinde demiş ki: olmaz:) korktun di mi? korkma otur yok öyle bişi[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar