Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fener'de neolmalı?

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

Sizce başarı için ne yapılmalı? bence yönetim gitmeli..Bu yönetim feneri çökertti..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de..Şu resmi koymadan edemicem

[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 23 Mart 2003 20:00 tarihinde demiş ki:
bu yaptığı davranışta bir yanlış yok ama gidersede hayır demem yani[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

takımının kötü durumu onu çileden çıkarıyo..naparsın..olaya tarafsız yaklaştıın için teşekkürler..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın bu yapmasındakı nedenı anlamadım hala meph?
Adamın her yaptıgı tahrık edıcı?
Kacıncı aynı konulu thread'ı.Konu acmakla kalmıyor sacma sapan resımelrle burdakı bır cok kısıyı tahrık edıyor,sonra ben ne yaptım,benı neden kımse sevmıyor dıye aglayıp,zırlıyor.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

İnan sizin hiç birinizin sevgisine ihtiyacım yok...[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 23 Mart 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
Adamın bu yapmasındakı nedenı anlamadım hala meph?
Adamın her yaptıgı tahrık edıcı?
Kacıncı aynı konulu thread'ı.Konu acmakla kalmıyor sacma sapan resımelrle burdakı bır cok kısıyı tahrık edıyor,sonra ben ne yaptım,benı neden kımse sevmıyor dıye aglayıp,zırlıyor.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden birisadece 2.abartmayı çok seviyosun annaşılan?
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

lorant 'ta hataydı oğuz da..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 23 Mart 2003 19:57 tarihinde demiş ki:
ha bi de..Şu resmi koymadan edemicem

Ehe koptum o nasi bi surattir :)
Sosyal ağlarda paylaş

doğru..Ama bu son valla görünce koymadan edemiyorum..aslında haklısın.. dur kaldırıyım ya da ya..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

.[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kaldırdım,kusura bakmayın..ama öyle işte! doruya doru.. =) ahaha[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter artık ya Blackeagle!!!
Hoşlanmıyoruz böyle aşağılamalardan.(fenerli olarak)
Biz beşiktaş'ı aşağılayamazmışız gibi habire böyle topicler geliyor karşımıza.
Tamam konu iyide senin yazdıkların ve gonderdigin fotograflar nedeniyle çığrından yine çıkardın olayı.[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...