Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gilean açıklama yapsın, benim bacak ve ayaklarıma da çok sık girer kramp, her gün değil ama çok defa gece uykumdan uyandırmışlığı da var. girdi de mi gitmiyor bi de eşek, 45 dakika anırdığımı bilirim tabanıma kramp girdi diye. kıllandım şimdi. ÖLÜR MÜYÜM??!?!!1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 boyle seyin sakasi/forumtedavisi/ufurukcusu/tukurukcusu olmaz. DOKTOR SART! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gilean sabancı tıpta güvenebilirsiniz ona :P edit: doğru smiley yapalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gilean da olabilirmis ozman. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahaha yok yok. sabancıda tıp yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kramp acısı cok fecidir... gece aniden uyanıp o acıyı çekmek daha beterdir. offf offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Banada olur hep, alıştım artık girdiğinde kendini rahat bırakmaya çalış işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar