Kendercik Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Pazatresi (üniler değil maalesef ama) okullar tatil. E güzelim forumlarımıza da kavuşmuşuz, (kutlamak lazım bunları tabii ki)şöyle bir İstanbul'da buluşma ayarlasak da bir coşku seli yapsak kendi aramızda nasıl olur?[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Sabo ile organize etmeye çalıştığımız bowling de yalan olmuştu iyi olur.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Solonor Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 hobanda geçen sefer kaçırdığım turnuvaya bu sefer gelicem valla billa.[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 site olmayınca buluşamıyosunuz dimi sizi sanal ortam çocukları sizi :lol:[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 pazartesi ne varki ?[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 formatı belirleyin , inceleyip kararımızı söyleyelim :D[signature][hline]
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Pazartesi günü seçim sonrası, öğretmenler ve okul koridorları yorgun düşmüş vaziyette olacaklar. Format olarak da Estel her zaman olduğu gibi bowling havasında... Ama tabii ki son söz bana düşmez.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 valla ne isterseniz onu yapalım nargile bilem olur..[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Valla sevdiğim bi nargile kafe var (Rembetico); estel bilir, ortam güzel... Servis kalitesi asla estelle birlikte gittiğim kadar kötü olmamakla beraber güzel ortamdır,sahiden nargile kafe'dir. Paticik ahalisiyle gidersek yakışıkalmaz... Orda ne gruplar gördüm hiç birisi kovulmadı ama yine de çok kudurmalık ortam değil kalabalık da olunacaksa...[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 walla ii olur o gün bi buluşma ama durun hele baya bi kişi msj atsın şöle fazla olalım da napcamıza öle karar weririz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Solonor Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ay nargileye gelmem. :)[signature][hline]Bakımdayız. Yakın zamanda yeni bir imzayla sizlerle olacağız.
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 mekana göre ve iş güç durumuna göre gelinebilesi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bende gelırım valla :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 KESİN BİŞİ ÇIKSIN DA ONA GÖRE..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock:
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bowling bowling ![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Öne çıkan mesajlar