Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazartesi Pati Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazatresi (üniler değil maalesef ama) okullar tatil. E güzelim forumlarımıza da kavuşmuşuz, (kutlamak lazım bunları tabii ki)şöyle bir İstanbul'da buluşma ayarlasak da bir coşku seli yapsak kendi aramızda nasıl olur?[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
Sabo ile organize etmeye çalıştığımız bowling de yalan olmuştu iyi olur.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:
Pazartesi günü seçim sonrası, öğretmenler ve okul koridorları yorgun düşmüş vaziyette olacaklar.

Format olarak da Estel her zaman olduğu gibi bowling havasında... Ama tabii ki son söz bana düşmez.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla ne isterseniz onu yapalım nargile bilem olur..[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Mesaj tarihi:
Valla sevdiğim bi nargile kafe var (Rembetico); estel bilir, ortam güzel... Servis kalitesi asla estelle birlikte gittiğim kadar kötü olmamakla beraber güzel ortamdır,sahiden nargile kafe'dir.

Paticik ahalisiyle gidersek yakışıkalmaz... Orda ne gruplar gördüm hiç birisi kovulmadı ama yine de çok kudurmalık ortam değil kalabalık da olunacaksa...[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
walla ii olur o gün bi buluşma ama durun hele baya bi kişi msj atsın şöle fazla olalım da napcamıza öle karar weririz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
mekana göre ve iş güç durumuna göre gelinebilesi[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
bende gelırım valla :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO

• Yeni Oluştur...