-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 2007 Kasım ayında çıktı gibi hatırlıyorum , yamuluyor da olabilirim. Açılış sahnesinde berber salonunda bir boğaz kesme sahnesi vardır , konu hırsızlık çetesi gibi bir şey üzerine kurulu , bir bebek var hemşire bir kadının bulduğu. Önemli bir aktör baş rolde. Hamam tarzı bir yerde gene bir kavga sahnesi var cıbıldak cıbıldak. Filmi tamamen unutmuş durumdayım ama çok iyi filmdi , neydi filmin adı yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Eastern Promises. Basrolunde Viggo Mortensen oynuo. bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 üstte eşşek gibi sticky konu var ayıp ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oha valla ilk defa stickye dikkat ettim. Bakıyorum şimdi o film mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar