progamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 chuck dizisini seyredenler hatırlar belki. Bir bölümde arkadaşının gönderdiği resme zoom yapıyordu. İyicene zoomladıında kalitesi bayağı düşüyordu sonra bu tek tuşla yine netleştiriyordu resmi. Bana da bunun gibi bir şey lazım. Öyle bir program var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 izliyorum chuck'ı ama öyle bir program olduğunu sanmıyorum.Okadar zoom yaptıktan sonra okadar netleşmesine imkan yok gibi geliyor bana.Ama belkide vardır belli olmaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 film hilesi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 www.neatimage.com işe yarar mı ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oyle haydi muazzam cozunurluklere ulasiyoruz.... ulastik. diye bi program yok da. yazilimla yalanci cozunurluk artirma hadisesine enterpolasyon denir. Fotograf makinelerinde flnda kullanilir da oyle chuck fln yalan maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 24'te falan oluyo o tip seyler deli gibi eheh, varsa da anca onlarda vardır oyle bi teknoloji =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 google earth'te falan da oluyor =P tabii resmin yüksek çözünürlüklü hali var orda hehe chuck'ta da aynı geyiği yapmışlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 2 milyon megapiksel bi kamerayla çekersen olur.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 "harlem 13 gigapixels" diye bir fotoğraf vardı. adından anlaşılabileceği gibi 13 gigapixellik bir harlem fotoğrafı.. ben onun küçültülmüş haline bakmıştım bilgisayarda. çok zevkli, istediğin yere zoom yapıyorsun falan. google earth gibi ama daha hızlı, daha canlı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 http://download.benvista.com/PhotoZoomPro2.zip dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar