Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temmuz 2008 taze gelen merchandise topigi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

evet efendim bayadir hevesleniyordum boyle resim cekip cekip paylasmaya ama elimdeki en iyi resi mceken sey ceptelefonu olunca imkansiz oluyordu
figur cekimleri konusunda ilk denemem bu ayrica kotu cikmis olabilir caylagim daha ekipman yok vs vs idare edin :p

aslinda cuma gunu elime gecti son aprtide usengec bir yapim oldugundan resimleri cekmem ve upload etmem uzun surdu

1-)1/100 MG ZakuII Char Custom v2.0
2-)Genshiken den Kasukaba Saki cosplay ver (bunu baska bir arkadasa getirttim resim cekmeme izin verdigi icin tesekkur ediyorum burdan)
3-)Live Alive Suzumiya Haruhi ufocatcher
4-)Persona III 1/8 Kirijo Mitsuru PVC

Zaku II nin parcalari ve yapim kitapcigini goruyoruz burda

sakichan da cok iyi :D
iscilik gayet guzel detayli boyanmis ve bence benzemis baya
tuttum bunu bulabilirlerse kendimede aldiricam onumuzdeki ay
adam gibi sapkali resmi cikmamis ama ona uzuldum

ufo catcher (hani vardiya kancali bir alet ayicik filan almaya calisirsiniz lunaparklarda, caponlar bunun figur versiyonunu yapiyor sizde boyle yakaliyorsunuz ancak bunlari disardada satiyorlar ayrica) base i baskili vermeleri, gitarin kablosu ve amfi filan cok detayli olmus iscilikte ucuz bir figure gore cok cok iyi sevdim bunu :D

ve iste mitsuru :)
bes aydir msn den kafasini yedigim insanlar vardir burda buyuk sabirsizlikla bekliyordum bunu ve beklentileriminde uzerinde birsey cikti xD

yaninda ek kol ve aksesuarda vermisler istedigimiz sekilde sergiliyelim diye
kiliclida guzelde...

ama bu pozun uberligini tartismiyicam bile
(tu)(tu)(tu)direk

ve mitsuru sevgili ignis in yaninda yeni yuvasinda ^^
(gaara biraz utangac oldugundan kumlarin arkasina saklanmis sanirim)

eski figurlerimdende guzel resimlerle paylasmaya devam edicem efm

Sosyal ağlarda paylaş

ben de muzeye gitmistim gecenlerde, orda gorduklerimi sizinle paylasmak istedim. cekimler duzgun degil, cunku fotoraf cekmek yasakti, korsan cekim.

http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00404.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00410.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00412.jpg

bu sonuncunu aslinda buyuk hali vardi, karsisinda da bi erkek vardi, yogun guvenlik yuzunden orayi cekemedim, zaten baya terbiyesiz bir parcaydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Persona III den Kirijo nun bende de bir figuru var, resimdekinden farkli olarak.

Ama sadece figuru beyendigim icin almistim, bagli oldugu konuyu hic bilmem. az once arastirdim, persona III, sanirim bir ps2 rpg oyunu. Animesi vs var mi? figuru aksiyon halini gormek istiyorum da.

edit : http://en.wikipedia.org/wiki/Persona_-trinity_soul-
persona-trinity soul diye bir animesi varmis, 10 yil sonrasinda geciyormus. Iyi midir anime, seyredelim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
Persona III den Kirijo nun bende de bir figuru var, resimdekinden farkli olarak.

Ama sadece figuru beyendigim icin almistim, bagli oldugu konuyu hic bilmem. az once arastirdim, persona III, sanirim bir ps2 rpg oyunu. Animesi vs var mi? figuru aksiyon halini gormek istiyorum da.

Animesi var fakat mitsuru animede yok onun dışında ps2için persone 3 ün Fes'ini alırsan görürsün ekşın içinde sonra aşık olup figürle beraber yatabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:
draedan said:

Animesi var fakat mitsuru animede yok onun dışında ps2için persone 3 ün Fes'ini alırsan görürsün ekşın içinde sonra aşık olup figürle beraber yatabilirsin

Düzeltmek gerekirse Persona trinity soul diye bir anime avr ama persona 3 ile bağlantılı değil...

hatta yakında persona 4 çıkacak ps2 ye (japoncası çıktı çeviriyi bekliyoruz)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...