Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet efendim bayadir hevesleniyordum boyle resim cekip cekip paylasmaya ama elimdeki en iyi resi mceken sey ceptelefonu olunca imkansiz oluyordu figur cekimleri konusunda ilk denemem bu ayrica kotu cikmis olabilir caylagim daha ekipman yok vs vs idare edin :p aslinda cuma gunu elime gecti son aprtide usengec bir yapim oldugundan resimleri cekmem ve upload etmem uzun surdu 1-)1/100 MG ZakuII Char Custom v2.0 2-)Genshiken den Kasukaba Saki cosplay ver (bunu baska bir arkadasa getirttim resim cekmeme izin verdigi icin tesekkur ediyorum burdan) 3-)Live Alive Suzumiya Haruhi ufocatcher 4-)Persona III 1/8 Kirijo Mitsuru PVC Zaku II nin parcalari ve yapim kitapcigini goruyoruz burda sakichan da cok iyi :D iscilik gayet guzel detayli boyanmis ve bence benzemis baya tuttum bunu bulabilirlerse kendimede aldiricam onumuzdeki ay adam gibi sapkali resmi cikmamis ama ona uzuldum ufo catcher (hani vardiya kancali bir alet ayicik filan almaya calisirsiniz lunaparklarda, caponlar bunun figur versiyonunu yapiyor sizde boyle yakaliyorsunuz ancak bunlari disardada satiyorlar ayrica) base i baskili vermeleri, gitarin kablosu ve amfi filan cok detayli olmus iscilikte ucuz bir figure gore cok cok iyi sevdim bunu :D ve iste mitsuru :) bes aydir msn den kafasini yedigim insanlar vardir burda buyuk sabirsizlikla bekliyordum bunu ve beklentileriminde uzerinde birsey cikti xD yaninda ek kol ve aksesuarda vermisler istedigimiz sekilde sergiliyelim diye kiliclida guzelde... ama bu pozun uberligini tartismiyicam bile (tu)(tu)(tu)direk ve mitsuru sevgili ignis in yaninda yeni yuvasinda ^^ (gaara biraz utangac oldugundan kumlarin arkasina saklanmis sanirim) eski figurlerimdende guzel resimlerle paylasmaya devam edicem efm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 iyi valla robot kurtarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 arcane de işte başka bir kasukabe sendromu. (:P) kasukabe ve haruhi fena değilmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben de muzeye gitmistim gecenlerde, orda gorduklerimi sizinle paylasmak istedim. cekimler duzgun degil, cunku fotoraf cekmek yasakti, korsan cekim. http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00404.jpg http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00410.jpg http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/DSC00412.jpg bu sonuncunu aslinda buyuk hali vardi, karsisinda da bi erkek vardi, yogun guvenlik yuzunden orayi cekemedim, zaten baya terbiyesiz bir parcaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yazi havada kalmasin, sonuncu resim ordaki sonuncu degil, silindi oteki =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 e cidden öyle resimler koymuştun ki, bayağı omoşiroi idilerdi yani. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sanat arkadasim, adamlar muzeye sergi acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 linklerini koy +18 spoiler a kacirdim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 dur sana ozelden gonderiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben de isterim ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Persona III den Kirijo nun bende de bir figuru var, resimdekinden farkli olarak. Ama sadece figuru beyendigim icin almistim, bagli oldugu konuyu hic bilmem. az once arastirdim, persona III, sanirim bir ps2 rpg oyunu. Animesi vs var mi? figuru aksiyon halini gormek istiyorum da. edit : http://en.wikipedia.org/wiki/Persona_-trinity_soul- persona-trinity soul diye bir animesi varmis, 10 yil sonrasinda geciyormus. Iyi midir anime, seyredelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 draedan said: Persona III den Kirijo nun bende de bir figuru var, resimdekinden farkli olarak. Ama sadece figuru beyendigim icin almistim, bagli oldugu konuyu hic bilmem. az once arastirdim, persona III, sanirim bir ps2 rpg oyunu. Animesi vs var mi? figuru aksiyon halini gormek istiyorum da. Animesi var fakat mitsuru animede yok onun dışında ps2için persone 3 ün Fes'ini alırsan görürsün ekşın içinde sonra aşık olup figürle beraber yatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu arada rsimde olan ` sevgili ignis ` hangi anime/oyun dandir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 jingai makyo isimli eroge :3 sendeki mitsuru su sanirim http://www.hlj.com/product/KBYPP-162 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 KenshinHimura said: draedan said: Persona III den Kirijo nun bende de bir figuru var, resimdekinden farkli olarak. Ama sadece figuru beyendigim icin almistim, bagli oldugu konuyu hic bilmem. az once arastirdim, persona III, sanirim bir ps2 rpg oyunu. Animesi vs var mi? figuru aksiyon halini gormek istiyorum da. Animesi var fakat mitsuru animede yok onun dışında ps2için persone 3 ün Fes'ini alırsan görürsün ekşın içinde sonra aşık olup figürle beraber yatabilirsin Düzeltmek gerekirse Persona trinity soul diye bir anime avr ama persona 3 ile bağlantılı değil... hatta yakında persona 4 çıkacak ps2 ye (japoncası çıktı çeviriyi bekliyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Persona - Trinity Soul diye bir anime var ama P3 ten 10 sene sonra geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar