NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Crafting Prof. seciminde yardim lutfen. Uzun vadede hangi ikisi daha faydali? PvP ve gold kasmak icin hangileri daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şimdi gemcutter olup armor veya weapon dan birini seçebilirsin. %100 evade şanslı gemler yapabilirsin. veya iksirci ol. inanılmaz para varmış o işte. hemde kendine iksirler yaparsın. ben olmadığıma o kadar pişmanımki. salak gibi mimar oldum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Alchemist de neresinde para var ? =D chef oluyorsun pek potion la alakan olmuyor, yüksek seviye yiyecek, içecek yapıyorsun onlara para veren varmıdır bilemem tabi. Ama alchemist çok eksik gem/armor/weapon/architect/alchemist sırası derim ben. Architect çok para istediğinden sadece guild liderleri ve officerlar oluyor genelde (parayı sağlamak amacıyla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet mimarlar genelde öyle. bana var dediler abi. iksir yapıyorlar dedi filan. darksun bu arada sen fury'de misin? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Atmışlar =) alchemist in yapabildiği iksirler zaten vendordan çok ucuza alabileceklerin, onun dışında yüksek level iksir ya da mavi iksirleri yapamıyor, tek yaptığu yüksek seviye yiyecek/içecek zaten. Ben Ymir'de oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Lvl 40'ı geçtim bir craft seçmedim hala ne önerirsiniz acaba? Gem iyi diyorlardı oda patch ile birlikte sönücek almak gereksiz galiba. Birde weaponcraft aldım diyelim mesela Epic recipe'ler varmı ? Yok ise eğer weaponcraft yada armor craft neye yarar ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 REcipeler senin guildin şehri ile alakalı yani iyi guildde isen ve tier 3 falan ise şehriniz iyi recipelere ulaşabiliyorsun yoksa solo isen craft skilleri pek bi gereksiz bildiğim kadarı ile bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 alcemy olmada ne oursan ol oyunun başında çok güzel şeyler yapabiliyordun ama ytukarıda arkadaşında dediği gibi yaptığı bir çok şeyi vendorlardan alabiliyorsun...saçma bilmem belki düzelirse o zaman işe yarar gibi ama ..hele bir salak 75 lv görevlerin yapmak için white lotus pollen diye bir şey var çölde su misali bulabilne aşk olsun:))tek tük var 6g ile 10 g arasında satışta düşürmek için 3 gün mob kestim o lv lerde ancak düştü..diyecem o ki ben parayı armor ve weapondan yaptım..birde gem işi oldukça halen karlı...ana charlarımın yanında 5 tane daha charım var bulunduğum serverda herpsi ayrı bir satışçı kimi sadece armor diğeri weapon diğeri gem diğewrleride halen gold kasarken epic girdiğim yerlerden düşün itemleri satıyorum..bana göre bu 3 meslek yeterli ...hele silk görevini asla anlayamadım..:))birde dericilik var hepsini kastım ama...kasmayanlarda çıkıyor kasanada aradaki fark ne onu bilen varsa yazsın bu satırlara:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar