Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crafting

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Alchemist de neresinde para var ? =D chef oluyorsun pek potion la alakan olmuyor, yüksek seviye yiyecek, içecek yapıyorsun onlara para veren varmıdır bilemem tabi. Ama alchemist çok eksik gem/armor/weapon/architect/alchemist sırası derim ben. Architect çok para istediğinden sadece guild liderleri ve officerlar oluyor genelde (parayı sağlamak amacıyla).
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
alcemy olmada ne oursan ol oyunun başında çok güzel şeyler yapabiliyordun ama ytukarıda arkadaşında dediği gibi yaptığı bir çok şeyi vendorlardan alabiliyorsun...saçma bilmem belki düzelirse o zaman işe yarar gibi ama ..hele bir salak 75 lv görevlerin yapmak için white lotus pollen diye bir şey var çölde su misali bulabilne aşk olsun:))tek tük var 6g ile 10 g arasında satışta düşürmek için 3 gün mob kestim o lv lerde ancak düştü..diyecem o ki ben parayı armor ve weapondan yaptım..birde gem işi oldukça halen karlı...ana charlarımın yanında 5 tane daha charım var bulunduğum serverda herpsi ayrı bir satışçı kimi sadece armor diğeri weapon diğeri gem diğewrleride halen gold kasarken epic girdiğim yerlerden düşün itemleri satıyorum..bana göre bu 3 meslek yeterli ...hele silk görevini asla anlayamadım..:))birde dericilik var hepsini kastım ama...kasmayanlarda çıkıyor kasanada aradaki fark ne onu bilen varsa yazsın bu satırlara:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...