Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch Sorunu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun sürekli hata verdiginden Repear yapayım dedim. Repear yaptıkdan sonra Oyun versiyonu 2.0.0 olarak görüyor ve 1GB üzeride bir patch yapıyor

ama bilgisayarda BC'de yüklü diger patchlerde onları gormuyor tekrardan download yapıyor. ne yapmam lazım fikri olan varmı
Mesaj tarihi:
tbcyi kurduktan sonra www.wowwiki.com/Patch_mirrors sitesine gir, 2.x -> 2.4.0 bolumundeki mirrorlardan birini sec (GB olacak)patchi indir. boyutu yaklasik 1gb. indir, patchi kur, sonra wowu ac accountunu gir son patche kadar kendisini patchliyecek wow. sonra oynayabilirsin.

edit: detay
Mesaj tarihi:
zinbiel said:
o zaman komple uninstall et derim; wtf, interface gibi dosyalari yedekleyerek. wowu anlattigim yoldan kurabilirsin.

Elidem WOW BL CD'si yok. Bozulmuştu indirmek uzun sürücek senin söyledigin yolu bir denicem
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
her zaman en son çalışan haliyle bir yerde (external hdd de dvdlerde vs) copy paste şeklinde kurulu bi backup tutmakta fayda var galba

bende var yigen bozdugu zaman gelir yalvarır yakarır... gelirkende dominos dan 2 pizza kapar öyle gelir :D
Mesaj tarihi:
johny seni görünce bbu forumda scholo günlerimiz.. rare lightforge set için ölüp dirilen ezük bi pala gelio aklıma :D:D:D:D ama hep özlüyorum o newbie günlerimizi noobduk ama en gralından..
Mesaj tarihi:
benim lb seti tamamlamam 15 gunu bulmamıstır :D

chest omuzluk 5. runda
legs biraz suzun surdu 12 idi sanırım :D
botlar 4. demi ne
bracer waist ah :D
ama hep içimde kalmıstır eldivenim hic olmadı :P
  • Yeni Oluştur...