Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nasıl frape yapılır diye tuto yapayım mı size ? he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Auhauh Xo ilk yemi attın ilgi görmedi biraz daha açayım muhmuh şahane :D.Anlat ama hakkaten zahmet olmazsa ben merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Llama said: ölmeyelim olum böyle uydurma şeylerle abartma, bildiğin milkshake oluyo işte. Yalnız farkettim, baya bi enerji veriyo aman diim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yok ben istediğim o ilgiyi, alakayı göremedim. belki sonra yaparım size frape tutosu. hıh. küstüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 :p.Hehe sağlık olsun bende napolyon yerim artık.(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mr_Hand said: Marl_on'a anlattım bu tarifi : 1 muz 1 kutu dondurma (çikolatalı veya sade en uygunu) biraz buz süt miksere buz+dondurma+muz atılır. kapak kapatılıp en hızlı ayarda paramparça edilir. Bu arada karışım yoğun olduğundan dondurma mixer çalışırken toplanabilir, bunu engellemek için azar azar süte eklenir. Toplanmadan karışabilir hale gelince süt eklemeyi bırakıyoruz. Süt miktarını abartmamak lazım çok az deneye deneye döküyoruz. Sora bi bardağa dökülüp afiyetle içilir. ayrıca muz yerine 3ü bi arada, hatta fındıklı 3ü bi arada gibi zımbırtılardan içine bi tane atarsanız o da olur, denedim hepsini. dondurmadan 10 kat iyi oluyo. :D bundan alsancak ta yapıyolar cafelerde. yani tariften anladığım eğer o ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar