Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Holişit lan bu ne lan. Abi çok şükür ediyorum ki şu nesil paticiklerimin hepsi tertemiz insanlar.Bunlar ne laaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 shuTdoWnX said: xieon said: OHA LAN BU NE!!! +18 ÇOK CİDDİYM! linkin orjinali:http://forum.paticik.com/read.php?62,1746481,page=754 ahahahaha evet hatırladım bunu hala burdamı bu herif safasfsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gkgokhan said: Holişit lan bu ne lan. Abi çok şükür ediyorum ki şu nesil paticiklerimin hepsi tertemiz insanlar.Bunlar ne laaan :Dahahahaha evet ya harbiden bunlar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Viktor said: spo alıntıdır... said: Sefgili bayan patilere açık mektup: sevgili bayan patiler (pati hatunları, dişi patiler, miss ve mrs patiler? ne derseniz artık) lütfen bu gençleri kendi haline bırakmayınız. sizin resimleriniz yokluğunda tek başına kalmış bu erkek patiler sapıtmış ve yollarını şaşırmışlardır. isterseniz örneklerle açıklayalım; bu rezillikten bizi ve gözlerimizi kurtarmak sizin elinizde... imza: dr. mimar kadir topbaş doktor bunnar neeee bide su efsane erkek topigini gordumya bulusmalara katilmamakla dogru karar almisim onaylandi pembe tema lazim simdi foruma adsfasdfsadf ehahah lam o yazıyı ben yazdıydım.. ama o günlerde gaylik çok artmıştı. barnah arası terlikler falan.. swh çok kötü günlerdi ama geride kaldı.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aa yine o tombul herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ginaly said: ahah viktor, legendary compilation enem düzeltiorum o zaman, dasaaa, legendary compilation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ilk iki resim hayat sevincimi şey etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar