sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 seinfeld ile frasier karşılaştırılmaz diyen arkadaşlar. tam tersi espriler zaman zaman çok benzerlikler gösteriyor. bu yüzden kesinlikle karşılaştırılabilir bence. ayrıca ikisi de amerikan tarzı espri yapıyo yani.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: HellHound, 08 August 2003 09:14 tarihinde demiş ki: It all became very clear to me sitting out there today, that every decision I've ever made, in my entire life, has been wrong. My life is the complete opposite of everything I want it to be. Every instinct I have, in every aspect of life, be it something to wear, something to eat... It's all been wrong. [hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine --- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 08 August 2003 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Bu sözleri söyledikten sonra tüm bölüm boyunca tam tersi davranıyordu:) Müthiş bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: TheSilver, 07 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: frasier iğrenç ! böğ katılmamak elde deyil iyi söylemiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: LvL_Sabo, 08 August 2003 16:33 tarihinde demiş ki: said: Boojack, 08 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Komedi filmi veya dizisi izlerken gülme eyleminden eksik kalmışım.. Hiç bi filmde veya dizide veya cem yılamzım showlarnda gülmedim.. Millet içerde Muhauhahua Puahuahuah ZAuhauhauzhUzh diye gülerken ben içimden sırıtıyorum... Bende gülmek istiyorum ya :) no sense of humour[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Her türlü espriye arkadaşlarımla falanken gülerim bolca espride yaparım onlarda güler ama showlarda ı ıh..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 seinfield da benim unutamadığım iki bölüm var george un seksi bıraktığı bölüm, bi de her şeyin gerye doğru gittiği bölüm taa jerry nin eve taşınmasını gösterdi en sonunda ordaki sahne en kopuş yerdi vala hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Şu hindistanda evlenmeli bölüm, eheh harbi süperdi yarılmıştım. İlk başlarda Frasier'ı bende pek sevmezdim ama bi kaç bölüm oturup izleyip karakterleri oturttuktan sonra çok komik geldi. Özellikle Niles a hastayım, tam olmak istediğim gibi bi karakter:-p Ama dizide bişi var, nerde ne olucağını rahat kestirebiliyosun. Yani şimdi kesin şu espiriyle devam ederler diyebiliyosun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 frasier de güzel esasında saçlarını kestirdikten sonraki bölümleri daha komik buluyorum.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 benmcede cok eglencelı hele sonunda bazen "Frasıer has left the buıldıng" dıyo ya super[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 geçen günki bölümde olayı bitirdiler rose un bebeğinin babasının ailesi geldi karı koca ikisinin de acaip büyük burunları var marty niles ve daphne kendilerini gülmekten tutamadılar mutfağa kaçtılar içerden ses geldi karı koca - what's that smell ? marty - probably japan orada bittim hehe hala gülüorum aklıma geldikçe :D frasier yönetir[signature][hline]Guns don't kill people. We do! Let the bodies hit the floor... SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 İlk sezon elime geçti. 6 bölümdeyim çoğu yarısını izlediğim bölümler olacak büyük ihtimalle ama komik. Ahaha şu an msn avatarım zaten Nigel'ın daphne'yi ilk gördüğü sahne ahahah yazık elemana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 2003'de Frasier izliyormuşum. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 2003 de de izliyordum şimdide izliyorum tnt'de :D northern exposure de yayınlıyor. kral kanal tnt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mithr said: 2003 de de izliyordum şimdide izliyorum tnt'de :D northern exposure de yayınlıyor. kral kanal tnt :P northern exposure'un full torrentini buldum da önce frasier bitmesi lazım. 11 sezon kendieri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben 6 olarak biliyordum northern exposure'yi. göze alamadım torrentle indirmeyi, seeder azdır falan diye. ama kesin indirmek lazım, acaip zevkli dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yok frasier 11 sezon... ondan sonra bi yerden cheers çekerim ondan sonra northern ama northernden emin değilim. Ben pek beğenmedim ama annemler izliyor. Onlarada altyazı lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yeni sezonda kelsey grammer "hank" isimli dizi ile geri dönüyor aramıza. hem executive producer hemde başrol oyuncusu olarak anladığım kadarıyla. ümitliyim, bakalım nasıl çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 finaller bittikten sonra yavaş yavaş ilk sezonu izleyip bitirdim. yıllar önce cnbc-e'de ilk yayınlanmaya başladığında izlemiştim. bu kadar mı komik olur ya... anca vampir dizisi çeksinler. şu friends ve fraiser gibi diziler gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ulan Frasier'e kötü diyen kekolar olmuş ya, 8 sene sonra sevgiyle analım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 akli yetmemistir onlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar