arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 İlk birkaç izleyişimde pek sevmemiştim Ama şu an hastasıyım sabahın 06:00 sında izliyorum (ehem bu saat daha uygun benim için :)) Var mı benim gibi seven ? baya güldürüyor valla[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 seinfeld'in yerine koydukları için ayrı bi gıcığımdır bu diziye. hep gülmek için başına otururum ama genelde pek gülemem. bıraktım o yüzden denemeyi artık.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bende seviyorum izliyorum hep, diğer dizilerden farklı bi espri anlayışı var, beğeniyorıum o yüzden[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bende başta sevememiştim, soğuk gavur esprisi fln demiştimde sonra sevmeye başladım. ama hastası değilim yani =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya ben bayılıyorum bu diziye çünkü komedi dizisi diyince hep klasikleşmiş amerikan insanlarının hayatını alan diziler olur Frasier'da Boston'da yaşayan gayet entel takılan bir doktoru anlatıyor o bitiriyor zaten dönen muhabbetler süper ya çok kaliteli dizi bence ehe[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 e dizi boşuna 30 Emmy ödülü almadı ki bunlardan 5 i üstüste en iyi komedi dizisi ödülü.[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla ben de çok seviorum. hele o fizyo terapist varya ingiliz. hmm yani ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Değişik bir mizah anlayışı var. Ama seinfeld in yerini tutamaz. George Costanza: DAWN!I'M THE IDIOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 george costanza'nın bomba lafı: "JERRY, I'M LOSING IT" (sabrından bahsediyo arkadaş heh sinirlenince süper) bi de benim imzamdaki lafı süperdir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Seinfeld çok güzel bir diziydi kaldırıldığı zaman yerini doldurcak bir dizi bulunması gerekti ve Fraiser bulundu. Ha Seinfeld kadar iyi olmadığı bence aşikar ama kötü bir dizide değil gayet eğlenceli.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 frasier iğrenç ! böğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 frasier ile seinfeld'in arasındaki farkı şöyle özetleyebilirim: seinfeld - hemen her bölümde katıla katıla güldürüyo, kahkaha attırıyo frasier - sırıttırıyor, az da olsa güldürüyo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 seinfeld i izlerken orayı burayı yumrukladığım için bu diziyi sevemedim .. bi kere güldüğümü bile hatırlamıyorum bi aralar izlerdim bıraktım artık[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Seinfeld ile Frasier'ı karşılaştırırsak tabii ki Seinfeld alır ancak sonuçta Seinfeld bitti dizi çekilmiyor artık ama yerini tutamasa da beni mutlu tutuyor Frasier şimdilik. Tabii ki Seinfeld tercihim yoksa. Bu arada herkes her ne kadar George Costanza delisi olsa da benim adamım Kramer adamın kapıdan girişlerine hastayım bir kere tripleri de öldürüyor beni.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 siz daha seinfeld le frasier ı karşılaştırmayın t-2 ile t-3 ü karşılaştırmayın nereye varacak bu işin sonu .. bugün bi bakkala gitsen :) ben asıl george la kramer ı karşılaştırmam ikisi de kendi dallarında süper efsaneler[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 antimodes iyi de zaten asıl herkes kramer'a tapar sever. george çoğu kişi için 2 hatta 3. plandadır. (ben hariç)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 frasier ın esprileri seinfeld e göre değişik, olaylardan çok laflar güldürüyor çünkü olaylar seinfeld tekilere göre oldukça sıradan, ayrıca kramer ve george costanza gibi cins karakterler yok ikisini karşılaştırmak bence saçma çünkü baya bi zevk meselesi, insanların espri anlayışına bakıyor şahsen ben de george u daha çok severim[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 frasier amerikan kulturu için yapılmıs onları guldurmeyi amaclıyor bizim begenmememiz gayet normal ki seinfeld in yerine geldiği için benim de önyargım vardır :D[hline]28-06-42-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 seinfeld i türkler için yapmışlar yani ? sanmıyorum farklılıkları yukarıda bahsettiğim sebepten dolayı[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Seinfeld ile Frasier alakasiz abi karsilastirilamaz... Karakterler, espirilerin yapilisi, hikaye ilerleyisi her sey farkli iki dizide de... Ben sahsen Frasier'i sewiorum, Seinfeld yerine geldi diye gicik olunmasi heralde dizinin TR'de yayinlanmaya baslarken yasadigi en buyuk sanssizlik... Seinfeld ise bir efsanedir. Gordugum en iyi sitcom olmakla beraber bu title'ida birilerine kaptiracagini zannetmiorum (gerci Curb Your Enthusiasm'i merak ediorum o konuda)... Ders olarak gosterilmesi gereken bir sitcomdur Seinfeld Kramer - George konusuna gelince Sabo'ya katiliorum Kramer herkesin sevgilisidir dizide, ama George dizinin bence kralidir. Dizide en iyi islenmis karakter oldgunu dusunuorum. It all became very clear to me sitting out there today, that every decision I've ever made, in my entire life, has been wrong. My life is the complete opposite of everything I want it to be. Every instinct I have, in every aspect of life, be it something to wear, something to eat... It's all been wrong. [hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine --- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 08 August 2003 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Fraiser değişik espri anlayışı olan ve sürekli izlendiğinde keyif alınabilen bi sitkom. Seinfeld ile çok farklı tür ikisi. Ama genede her zaman Friends'i tek geçerim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 08 August 2003 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tam ben dicektim friends diye =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Komedi filmi veya dizisi izlerken gülme eyleminden eksik kalmışım.. Hiç bi filmde veya dizide veya cem yılamzım showlarnda gülmedim.. Millet içerde Muhauhahua Puahuahuah ZAuhauhauzhUzh diye gülerken ben içimden sırıtıyorum... Bende gülmek istiyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Boojack, 08 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Komedi filmi veya dizisi izlerken gülme eyleminden eksik kalmışım.. Hiç bi filmde veya dizide veya cem yılamzım showlarnda gülmedim.. Millet içerde Muhauhahua Puahuahuah ZAuhauhauzhUzh diye gülerken ben içimden sırıtıyorum... Bende gülmek istiyorum ya :) no sense of humour[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Boojack, 08 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Komedi filmi veya dizisi izlerken gülme eyleminden eksik kalmışım.. Hiç bi filmde veya dizide veya cem yılamzım showlarnda gülmedim.. Millet içerde Muhauhahua Puahuahuah ZAuhauhauzhUzh diye gülerken ben içimden sırıtıyorum... Bende gülmek istiyorum ya :) Friend izle ama devam et bir süre yani 1 tane izliyip gülmedim diye kapatma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar