Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frasier

arcane

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bayılıyorum bu diziye çünkü komedi dizisi diyince hep klasikleşmiş amerikan insanlarının hayatını alan diziler olur Frasier'da Boston'da yaşayan gayet entel takılan bir doktoru anlatıyor o bitiriyor zaten dönen muhabbetler süper ya çok kaliteli dizi bence ehe[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Seinfeld çok güzel bir diziydi kaldırıldığı zaman yerini doldurcak bir dizi bulunması gerekti ve Fraiser bulundu. Ha Seinfeld kadar iyi olmadığı bence aşikar ama kötü bir dizide değil gayet eğlenceli.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Seinfeld ile Frasier'ı karşılaştırırsak tabii ki Seinfeld alır ancak sonuçta Seinfeld bitti dizi çekilmiyor artık ama yerini tutamasa da beni mutlu tutuyor Frasier şimdilik. Tabii ki Seinfeld tercihim yoksa. Bu arada herkes her ne kadar George Costanza delisi olsa da benim adamım Kramer adamın kapıdan girişlerine hastayım bir kere tripleri de öldürüyor beni.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

siz daha seinfeld le frasier ı karşılaştırmayın
t-2 ile t-3 ü karşılaştırmayın

nereye varacak bu işin sonu ..
bugün bi bakkala gitsen :)

ben asıl george la kramer ı karşılaştırmam
ikisi de kendi dallarında süper
efsaneler[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

frasier ın esprileri seinfeld e göre değişik, olaylardan çok laflar güldürüyor çünkü olaylar seinfeld tekilere göre oldukça sıradan, ayrıca kramer ve george costanza gibi cins karakterler yok
ikisini karşılaştırmak bence saçma çünkü baya bi zevk meselesi, insanların espri anlayışına bakıyor

şahsen ben de george u daha çok severim[hline]DürümMaster: Return of the Adana
Total Casualties: 4
Sosyal ağlarda paylaş

Seinfeld ile Frasier alakasiz abi karsilastirilamaz... Karakterler, espirilerin yapilisi, hikaye ilerleyisi her sey farkli iki dizide de...

Ben sahsen Frasier'i sewiorum, Seinfeld yerine geldi diye gicik olunmasi heralde dizinin TR'de yayinlanmaya baslarken yasadigi en buyuk sanssizlik...

Seinfeld ise bir efsanedir. Gordugum en iyi sitcom olmakla beraber bu title'ida birilerine kaptiracagini zannetmiorum (gerci Curb Your Enthusiasm'i merak ediorum o konuda)... Ders olarak gosterilmesi gereken bir sitcomdur Seinfeld

Kramer - George konusuna gelince Sabo'ya katiliorum Kramer herkesin sevgilisidir dizide, ama George dizinin bence kralidir. Dizide en iyi islenmis karakter oldgunu dusunuorum.

It all became very clear to me sitting out there today, that every decision I've ever made, in my entire life, has been wrong. My life is the complete opposite of everything I want it to be. Every instinct I have, in every aspect of life, be it something to wear, something to eat... It's all been wrong.
[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
---
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy

[Bu mesaj HellHound tarafından 08 August 2003 09:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 08 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki:
Komedi filmi veya dizisi izlerken gülme eyleminden eksik kalmışım..
Hiç bi filmde veya dizide veya cem yılamzım showlarnda gülmedim..
Millet içerde Muhauhahua Puahuahuah ZAuhauhauzhUzh diye gülerken ben içimden sırıtıyorum...
Bende gülmek istiyorum ya :)

no sense of humour[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 08 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki:
Komedi filmi veya dizisi izlerken gülme eyleminden eksik kalmışım..
Hiç bi filmde veya dizide veya cem yılamzım showlarnda gülmedim..
Millet içerde Muhauhahua Puahuahuah ZAuhauhauzhUzh diye gülerken ben içimden sırıtıyorum...
Bende gülmek istiyorum ya :)

Friend izle ama devam et bir süre yani 1 tane izliyip gülmedim diye kapatma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...