Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Meraba arkadaşlar 1-2 yıldır karşılaştığım bir sorunum var, çare arıyorum. Şimdi benim iletilerim karşı tarafa iletilmiyor veya karşı tarfın iletileri bana ulaşmıyor. Ama öyle 'ulaşamadı' yazısı çok nadir çıkıyor ulaşmış gibi görünüyor ama salında ulaşmıyor sdf Şimdi bu sorunun neden kaynaklandığını kesin olarak öğrenmem gerekiyor? Büyük ihtimal modemimden kaynaklanan bir sorun çok küçük ihtimalde msn adresimden kaynaklanan bir sorun hatta ihtimal bile vermiyorum böyle bir şeye df Var mı daha önce böyle bir sorunla karşılaşan? Modem alsam sorunum düzelir mi? Birde modem alıcaksam illa kaliteli birşey mi almam gerekir? İlgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 modemle ilgili olduğuna nasıl karar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Adamın birininde aynı sorunu varmış modemi değiştirmiş geçmiş. Birde zaten modemden kaynaklandığına emin olamadığım için topiği açtım. Eğer kesin modemden diyen biri çıkarsa gidip alıcam modem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet. bi modemim vardı sürekli düşüodum çünkü çok ısınıyodu. modemi değiştirdim bi sorun kalmadı. herkes sağlıcakla kala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Daha önce bende duymuştum modemden kaynaklanan bir sorun diye. Şehir efsanesi mi bilmiyorum. Önceki modemde aynı sorun vardı bendede. Farklı modeme geçince sorun ortadan kalktı. Tesadüfte olabilir tabi. Belki sebebi başka bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 modem zoomsa herşeyi beklerim yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 discovery gibi abuk programlar yüklü değil di mi? pure msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Pure msn. Yalnız geçen sene yüklüydü discovery. Şuan sağ köşede sadece msn logosu, güncelleştirme logosu, Windows Güvenlik Uyarıları logosu var. Güvenlik Duvarının bir etkisi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 modem seçeneği nedense saçma geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar