dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 SKeLeToN said: sıcak su da duş alın, baya sıcak. Tam duştan cıkarken tüm sıcağı kapatn ve şok etkisiyle cıkın. Vücuda iyi geliyomus diri tutuyomus, derin yavşamıyomus, geç yavsıyomus. Bi de eğlenceli. dene dene. bi de kalbin durabilirmiş, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yarasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Orgazm esnasında da kalp durabilir. Bi anda soğuk açınca o esnadaki nefes alıs verişine dönüyo ya durum. Hemen hemen aynı. Ne benzettm ama ^^ Adrenalin şart bence. Brrrrrr.. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 senin beynin isinmis, git bi soguk dus al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hastayım ben yaa. alamıorm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 basina gunes gecmis derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şu anda denedim birşey olmadı asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Herkes hasta birader. Adam gibi ılık ılık yapın duşunuzu. Hatta benim gibi yapın, kokana kadar duş muş yapmayın, en iyisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kaynar su da şok olmayı denemelisiniz bi de. Çok eğlenceli. Gerçekten ! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: kingpin said: önce ılık aç sonra soğuğa çevir sende direk hars diye soğuk su altına giren var mı ki? lol. var ben ama cok sinirli olmam lazim xD boyle küfür ede ede girip har diye acip sonra AAAAAAAAAAAA diye bagirmak cok eglenceli oluyo o an butun siniri unutup kendi salakliğima gülüyorum ehahah yorumsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 neden yorumsuz abi? tuvalette sicarken fayanslari saymak gibi bişey bu herkes gobegindeki pamuklarla oynar, ama kimse ben yaptim demez. cok karmasik ama anlatamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Cons said: bizim evde soğuk su yok ne padişah taşağı adammışsın be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yorumsuz yani sen niye yaptığını açıklayabilio musun? ben de niye yorumsuz olduğunu açıklayamıyorum öle gelio. gereksiz heyecan gereksiz adrenalin can sıkıntısı mıdır neyse artık hani ılıktan soğuğa yavaş geçişler tmm da bu direk yorumsuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya sinirlere cok iyi geliyo tavsiye ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 soğuk suya (deniz vs) direk atlarım da bunu almiim alana mani olmiim sinirlerim böle güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet biraz önce girdim soğuk su ftw yav.. esiyor püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kingpin said: önce ılık aç sonra soğuğa çevir sende direk hars diye soğuk su altına giren var mı ki? lol. ben giriyorum çok güzel oluyo. hatta soğuktan hemen böyle çabuk çabuk duş almak zorunda kalıyorum. su tasarrufu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Masakari said: yazın atese atesle karsılık verıyorum kaynar suyun altına gırıp yıkanıyom sonra dustan cıkınca dısarısı bahar havası gıbı serın gelıyor ınsana etkısıde bayaa suruyor ote yandan soguk dustan cıktıktan soraa dısarı cıkınca 2 dakkada soguk etkısıni yıtıriyo Aha budur. Geçen hamama gittim. 15.00 gibi çıktım hamamdan. Sıcak mıcak işlemiyo. Tabi arada soğuk duşta iyi geliyor. Bugün enerjide su kalmamış. Kuzen benden önce davranmış sabah. Direk buz gibi suyun altında duş. Hmm güne iyi bir başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sıcak yıkanırken cart diye kombinin durması ve akabininde gelen soğuk su esnasında ..... kiym tarzı bir kasılış vardır ya.. O herşeyi unutturur adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hamam kelimesini okuyunca afakanlar basti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: ilik dus kararsizliktir, gayliktir. delikanli ol arkadasim! karar veripte ilik suyu aciyorum ben.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: hamam kelimesini okuyunca afakanlar basti aynen terledim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hamam istiyorum, hatta sauna pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: hamam kelimesini okuyunca afakanlar basti Hamamda dayanabilirsen o günü çok rahat geçirirsin yalnız. Bir de sauna ya girdiysen tamam. Ohh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aşırı mantıklı aslnda. Sıcak havaya dayanıklılık bakımından süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar