PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lan 2 saat güneş altında kaldım eve gelince böyle bir girdim duşun altına buz gibi ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şok etkisi yarattırsana kendine eğlenceli olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bizim evde soğuk su yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kaplıcada mı yaşıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 zaten fazla sıcak su altında duş almak iyi değil. DİYE BİLİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sıcak su deriyi sarkıtırmış soğuk su da taş gibi yaparmış geç yaşlanırmışız diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kışın deneyin bi tarafınız yiyosa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 askerdeyken kışın da soğuk suyla yıkandığımız olmuştu.. çok söverdik.. zatürre olursunuz yıkanmayın kışın soğuk suda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eskiden giremezdim soğuk suyun altına ama bu izmir sıcağıyla başka türlü baş edilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sıcak havada fitness sonrası soğuk su ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kuvet + su rulx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mavi leğende yıkanmak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yaz kis soguk dus tavsiye ederim cok saglikli bisey, ama alisik degilseniz dikkat edin, kalpten goturmesin sicak dus kadar bunyeyi somuren bi faaliyet yok, boyle o uyusukluk ıyk. soguk dus ftw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 niye yanayım niye donayım.. ılık duş ftw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ilik dus kararsizliktir, gayliktir. delikanli ol arkadasim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben dicektim kıyamadım yiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 soğuk duş alınca çok üşüyorum ama hele ki sabah erken kalkmanın verdiği uyku ve üşüme hissiyle o suyun altına hayatta giremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yazın atese atesle karsılık verıyorum kaynar suyun altına gırıp yıkanıyom sonra dustan cıkınca dısarısı bahar havası gıbı serın gelıyor ınsana etkısıde bayaa suruyor ote yandan soguk dustan cıktıktan soraa dısarı cıkınca 2 dakkada soguk etkısıni yıtıriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 önce ılık aç sonra soğuğa çevir sende direk hars diye soğuk su altına giren var mı ki? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ben giriyorum direk soğuk suyun altına. nefesim kesiliyor. o suyun vücuda ilk temas ettiğindeki vücudun tepikisi ohş zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yaz sıcağında bile direk soğuk su altına giremem lan ben. önce alıştırıcam vücudu öyle. hele sabah yıkanıyorsan hiç çekilcek hadise değil (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kingpin said: önce ılık aç sonra soğuğa çevir sende direk hars diye soğuk su altına giren var mı ki? lol. var ben ama cok sinirli olmam lazim xD boyle küfür ede ede girip har diye acip sonra AAAAAAAAAAAA diye bagirmak cok eglenceli oluyo o an butun siniri unutup kendi salakliğima gülüyorum ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sıcak su da duş alın, baya sıcak. Tam duştan cıkarken tüm sıcağı kapatn ve şok etkisiyle cıkın. Vücuda iyi geliyomus diri tutuyomus, derin yavşamıyomus, geç yavsıyomus. Bi de eğlenceli. dene dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar