Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neighbours From Hell


Simofle

Öne çıkan mesajlar

Ya Ben Demosunu oynadım. Biraz sıkıldım. Ama eminim sorun bende bir iki aydır böle oluyo hiçbişeyle eğlenemiom. Depresyona falan girdim herhalde. Valla çok sıkılıyom. Ailede kronik depresyon falan var. Önüne gelen depresyona girip psikloğa mekik dokuyo.[hline]Millet güzel güzel imzalar buluyo. Ben bulamıyom diye ağlıyom. Çok istiyom bulamıyom ağlıyom. Bugün yine ağladım. Yine bulamadım. Ağladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
ya süpper oyun ama çok kısa yaw :( bi de güzel olduu için başından kalkamıosun, şak die bitio,tadı damaanda kalıo insanın. ben bitirip bitirip bi daha oynuom walla.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o kadar iyi değildi yaf fikir güzel ama kontroller biraz sıkıcıydı, bir-iki bölüm geçtikten sonra baydım. Bi de en çok soğutan olay adamla dalga geçtikten sonra bizimkinin gülmesi idi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun yeni cıkmadı :) yakla$ık 4-5 ay oluyor sanırsam .. Ilk cıktıında biizm cafede gormu$tum ko$turarak gittim aldım .. Bayaa guzel ve zevkli oyun ama cok cabuk bitiyor :( ama alıp oynayın yani
Bu arada bilgi veriim..
Bir cok arkada$ımızın dedii gibi kel,gobekli bir kom$umuzu sinir ediyoruz ,
Oyun zaten adamın yaptıgı duzenli ve tekrarlanan hareketler arasında oluyor .. Adam hep aynı $eyleri belirli bir sıraya gore yapıyor ..
Ornek verelim ; Mesela bu eleman dogumgununu kutluyor , cekmeceden dinamit alıyorsun , banyodan sabun alıyorsun , buzdolabından yumurta alıyorsun .. Oyunda combolar cok onemli arada , Adam birden fazla $eye aynı anda sinirlendii zaman delirme a$amasına geliyor saclarını yoluyor, zıplıyor felan ...
Gelelim aldıımız $eylerle ne yaptıımıza, mesela sabunla yeri kayganla$tırıyoruz , Yumurtaları mikrodalga fırında yakıyoruz , Dinamiti de klasik olarak pastaya atıyoruz..
Sonuc:
Eleman geliyor, ayagı kayıyor sinirleniyor o sırada kokuyu farkediyor cıldırma a$amasına geliyor tam boyle yatı$cak , dinamit'i patlatıyor gene sinir krizine giriyor felan .. İzlerken cok eylenceli kesinlikle tawsiye ederimmm .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...