Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Riva Turner 48xx kartları şu anda desteklemiyor diye okudum, ne kadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ati tool kullaniliyor su anda yeni seriler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 phenom stabil değildi birkaç ay önce ben sistem kurarken, spider platformu bile verimli değildi, değil tek başına işlemci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende oyun oynamak için bir bilgisayar toplamak istiyorum ama eskisi gibi olmadığımdan şimdiki sistemleri pek kıyaslıyamıyorum bana diablo 3 gelse dahi kaliteli oyunları oynatabilecek bir sistem yazmanızı ümit ediyorum. Birkaç fikrimi söyleyeyim ona göre yardımcı olursunuz... 1- işletim sistemi vista olmalımı yoksa xp ile devam edeyimmi? sadece kasa alacağımdan Ytl olarak 900 milyona kadar limitim var 2- sadece oyun amaçlı bir makine olacak,işten döndüğümde stresimi oynayamadığım şu nefis yeni nesil oyunlarla atmak istiyorum 3- pc gold'dan makineyi toplamam daha uygun olurmu? şimdiden teşekkür ederim umarım yardımlarınızı ve değerli fikirlerinizi paylaşırsanız benimle.Saygılar&sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Yazildi mi bilmiyorum ama, RAID'i sallayip isletim sistemi icin 10k rpm bir hdd almak, storage icin de buyuk boyutlu bir 7.2k almak daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 işletim sistemi için SSD almak daha mantıklı ama çok para :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 RAID'i salla'yı da herkes demiş, başka da eleştirilecek pek şey yok. yoldaşımızı dotalarda görmek istiyoruz yeni sistemi ile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 @demode PC Gold'a şartlama kendini, bilinen yerlerden bi fiyat araştırması yap ilk Exa Vatan Hepsiburada Weblebi SanalMarketim buralara falan bak. İyi fiyatlar çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 anladım dediğin yerlerede sorarım fiyat için ama şayet işlemci anakart ekran kartı gibi en önemli parçalard nasıl tercih yapmalıyım biraz yardım edersen çok makbul geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 4 x ST250AS + 1 x ST500AS = 240$ + 105$ = 345$ = Sata raid 0 + 1 + Storage 1 x 300gb raptor 10k = 365$ = pain in the ass. Raptorcular STFU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 raptor o kadar pahalı mı hala yav. bence de pain in the ass o zaman, saçmalık sözümü geri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Abi 300 GB a gerek yok ki isletim sistemi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya reel olarak raptor mantikli ama parasi olana =P, kisitli butceye ve sessizlik arayana raptor komik kacar. sonucta amac veriye eri$im performansiysa, raptorun otesi bir tek ssd ler war. Ama amac transfer ve buyuk dosya editlemekse, raid winz. oyun için ne raptor ne de raid gerekli acikcasi. bunlara kasacaginiza ddr3 e kasin daha iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ama raptordan daha da mantikli secenekler mevcut. ornegin: 32 lik OCZ SSD, okuma 144mb/s yazma 93mb/s, veriye eri$im 0.25ms fiyati da 400 YTL, bundan alabilirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu sistemin 3870x2 si bende var güzel özellikle photoshop gibi programlar kullanıyorsan büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ati 4750 =( abı suan pıyasadakı en iyi ekran kartlarından yaz sonunda kısmetse bnde alıcamda, kaca maloldu bu hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar