BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 14 şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hadi dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Azmodai said: sutlu cay icen delikanli degildir bu arada. belirteyim sdf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Azmodai said: sutlu cay icen delikanli degildir bu arada. belirteyim sdf. +1 bir de; gugleye girememek de üzücü tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 omgwtf ingilizcemde iyidir halbuki nasıl böyle bir hata yaparım. ama garbıçı ölsem gaağğbıcç diye okumam "hadeordan hadeordan hadeordan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ginaly said: photoshop > magnetic lasso tool > select area > inverse selection. AHAHHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xenocide said: ilk defa başıma geliyor her siteye giriyor, bi googleye girmiyor. halbuki internetle ilgili şikayetler genelde "beyfendi google dışında hiçbiyere giremiyorum napıcam?" 'dır. bunudamı görücektim :( yazıldığı gibi okumak rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 googleye giremiyorsan google a gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Eskiden yılan şekerler vardı, çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Azmodai said: google gugıl diye okunur, o yuzden gogleye giremiyorum degil, google'a giremiyorum yazman lazim. thx. ayni sekilde burdan uyarayim, Garbage garbıç okunur, o yuzden de garbageye giremedim yazmazsiniz... garbage'e giremiyorum dersiniz. Bir zamanlar bizim kafede cocuklar UO oynarken mage'e MAGE diye hitap ettigi icin "abi mageye cok pis kalwas kodum oldu" gibi seyler yazardi, ben de kosede cildirirdim. gugıla deriz evet ama yazarken gogleye yazarız. bu bir dil bilgisi kuralıdır ve öss çok soru çıkmış bir ayrıntıdır.saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Azmodai said: ayni sekilde burdan uyarayim, Garbage garbıç okunur, o yuzden de garbageye giremedim yazmazsiniz... garbage'e giremiyorum dersiniz. garbıç okunur demişin 'e yapmışın sonra.Garbıç'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 youtubeye de giremeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 demekki yeterince inanmiyorsun. in google we trust. ayrica azmo okuyosa oyledir, tartismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bende giremiyorum lan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: demekki yeterince inanmiyorsun. in google we trust. ayrica azmo okuyosa oyledir, tartismayin. lol Up the Googles brother! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar