Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ilk defa başıma geliyor her siteye giriyor, bi googleye girmiyor. halbuki internetle ilgili şikayetler genelde "beyfendi google dışında hiçbiyere giremiyorum napıcam?" 'dır. bunudamı görücektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 photoshop > magnetic lasso tool > select area > inverse selection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bugün annemin arkadaşına oldu. Maillerine ben baktım mecburen. Garip bişey. Ben girdim tüm gün ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hacked by -hacker_boi- edit: daha guzel nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bütün sitelere girdim bisana giremedim. böyle diildi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 utku yat gari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ginaly said: bütün sitelere girdim bisana giremedim. böyle diildi lan bu. yıldız olsam ilk sana kayardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yatın artık beni yalnız bırakın burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 google gugıl diye okunur, o yuzden gogleye giremiyorum degil, google'a giremiyorum yazman lazim. thx. ayni sekilde burdan uyarayim, Garbage garbıç okunur, o yuzden de garbageye giremedim yazmazsiniz... garbage'e giremiyorum dersiniz. Bir zamanlar bizim kafede cocuklar UO oynarken mage'e MAGE diye hitap ettigi icin "abi mageye cok pis kalwas kodum oldu" gibi seyler yazardi, ben de kosede cildirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 garbage'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 garbage'e dersiniz. Benim gibi muhtesem ingiliz aksani ile konusursaniz, ve ingilizceyi konusulmasi gerektigi gibi konusursaniz oyle yazarsiniz. Ama teksasli amerikalilar gibi GARBAC diye okursaniz yeriniz taocular icin ayrilan cehennemin 4.5 uncu katidir. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 gaağbeec diye mi okuyosun azmo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Normalde Amerikan aksanıyla konuşurum da dün İngilizlerle konuşurken Britanya aksanı kastım çok zevkli oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sam'a okuttum ben şimdi. benim gibi okudu. gağbıç. tamam. gağbıç'a :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 benim dogal halim oyle soylemesi ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dynun said: sam'a okuttum ben şimdi. benim gibi okudu. gağbıç. tamam. gağbıç'a :p dota oynayabildigin kadar garbage okuyabilseydin zaten suphem olmazdi... ama gel gor ki........... :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 garbıç GARRRbıççç. gauğğbı.ççhh dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Azmodai said: benim dogal halim oyle soylemesi ayip. Ayıp tabi güzelim Amerikanya ingilizcesi varken :D Kendini beğenmiş burnu havada İngilizler gibi (:P) PS: İngiliz'leri severim yanlış anlaşılmasın, ama ağır britanya aksanı komik oluyor bence. Burnun yere bakarken konuşamıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hayatim boyunca adamlarin arasinda buyudum, oyle de konusurum ve burnum pek havada degildir efenim. ama benim mukemmelligim uzerine bu gece fazla konustuk, baska konulara gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İçkiniz tazeliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lüften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Would you like a cup of tea? With some milk perhaps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sutlu cay icen delikanli degildir bu arada. belirteyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar