Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

googleye giremiyorum öeeh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk defa başıma geliyor her siteye giriyor, bi googleye girmiyor. halbuki internetle ilgili şikayetler genelde "beyfendi google dışında hiçbiyere giremiyorum napıcam?" 'dır. bunudamı görücektim :(
Mesaj tarihi:
google gugıl diye okunur, o yuzden gogleye giremiyorum degil, google'a giremiyorum yazman lazim.

thx.

ayni sekilde burdan uyarayim, Garbage garbıç okunur, o yuzden de garbageye giremedim yazmazsiniz... garbage'e giremiyorum dersiniz.

Bir zamanlar bizim kafede cocuklar UO oynarken mage'e MAGE diye hitap ettigi icin "abi mageye cok pis kalwas kodum oldu" gibi seyler yazardi, ben de kosede cildirirdim.
Mesaj tarihi:
garbage'e dersiniz. Benim gibi muhtesem ingiliz aksani ile konusursaniz, ve ingilizceyi konusulmasi gerektigi gibi konusursaniz oyle yazarsiniz.

Ama teksasli amerikalilar gibi GARBAC diye okursaniz yeriniz taocular icin ayrilan cehennemin 4.5 uncu katidir. thx.
Mesaj tarihi:
Dynun said:
sam'a okuttum ben şimdi. benim gibi okudu. gağbıç. tamam. gağbıç'a :p

dota oynayabildigin kadar garbage okuyabilseydin zaten suphem olmazdi... ama gel gor ki........... :o
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
benim dogal halim oyle soylemesi ayip.

Ayıp tabi güzelim Amerikanya ingilizcesi varken :D

Kendini beğenmiş burnu havada İngilizler gibi (:P)

PS: İngiliz'leri severim yanlış anlaşılmasın, ama ağır britanya aksanı komik oluyor bence. Burnun yere bakarken konuşamıyosun :P
Mesaj tarihi:
hayatim boyunca adamlarin arasinda buyudum, oyle de konusurum ve burnum pek havada degildir efenim.

ama benim mukemmelligim uzerine bu gece fazla konustuk, baska konulara gecelim.
  • Yeni Oluştur...