Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

CoolRider said:
Abi dur daha ortada ne fragman, ne sahneler ne resim var hemen yerin dibine soktunuz filmi! Batmande de böyle Heith Ledger'a gider yaptı herkes sonra 180. İlk görüntüler bir gelsin kadro senaryo belli olsun; konuyu anlıyalım sonra başlarsınız eleştirmeye.
Tahminimce avatar büyümüş yeni bir savaşın eşiğine gelmiş dünya tribinde falan olur konu! Ayrıca çocuk gibi + monk şiddeti sevmiyen birini tabiki Leonardo oynucak :D

Vin Diesel'de Suko olabilir! Firelord!!! Yakışır o zaman.

Olayı karıştırmışsın sen. Batman filmdi, film olarak kaldı.

Avatar animasyondu, film olacak, hem de Shyamalan'ın elinde. O yüzden herkes karalar bağladı.
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
Asıl sen karıştırmışsın olayı. Batman çizgi-romandı, Film oldu jehajkdhsajkdhsajdhaskjdhsakj

Hahahaha tamam da, adamın karşılaştırmasına göre söyledim ben onu.

said:
Batmande de böyle Heith Ledger'a gider yaptı herkes sonra 180. İlk görüntüler bir gelsin kadro senaryo belli olsun; konuyu anlıyalım sonra başlarsınız eleştirmeye.

Jack Nicholson - Heath Ledger karşılaştırmasını Avatar için yapabilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onu diorum! Durun bir fragmanı görütüsü çıksın sonra sokarsınız yerin dibine olmamış diye!
Heith Ledger örneğini görmeden, izlemeden konuşma olarak verdim; Batman - Avatar, Animasyon - Film karşılaştırması yok yani! :D

Bence güzel efeklerle çok şahane bir film olabilir. Ama Gandalf vs Saruman efekleri gibi air bending olursa o iş yaş :) Dediğim gibi bekleyip görmek lazım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...