Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 http://www.javno.com/en/sports/clanak.php?id=157163 daha önce açılmışmıdır bilemicem ama bobiler'i gezerken gördüm. tespitlere bak hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 said: Find out what it means when a Turk tells you `Ananin xxxxxxxxx cam dikerim, golgesinde seni xxxxxxxxx trans`. BU NEDİR ABİ!!! DAHA BAŞLIKTA BU VAR sdfgdfgdfgdfg ben yazmadım ama editliyim bosu bosuna uçmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kendileride çözememişler heralde "Find out" diyo oyüzden bilmeden kullanmış zavallılarım başlıkta kdfjaskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yok çözmüşler yazıyo çevirisi : I`ll send a small pine tree in your mother`s cu** and fu** in its shade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ahaha çok ii ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 valla allah akıl fikir versin ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 AÇ9ILMI8Ş7I '''1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yuha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Fly said: AÇ9ILMI8Ş7I '''1 yinemi fail diosun yani. ben bu zulümle yaşayamam. elveda paticik:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 said: Gestures for `yes` and `no` can be rather confusing in Turkey: `yes` is achieved by raising your head up, while `no` is achieved with an identical gesture while lifting your eyebrows and clicking your tongue at the same time. Dayı yalan bu, yok böyle bi şey. Bi kere evet derkene kafayı aşağı doğru sallarız "nod" dediimiz olay. İkincisi, hayır derken ya kafayı sağa sola sallarız ya da aynı anda onun da dedii ağzımızla çık sesi çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 1-2 yanlış tespit var zaten yorumlara bakarsan hemen yazmış bizimkiler (allahtan türkçe yazmamışlarda :D) mesela bide şey var türkler erkek erkeğede olsa el ele tutuşabilir bu gaylik temsil etmez dostluktandır. varmı böyle bişey gören :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Harbi yanlış şeyler varmış daha. Mesela el ele tutuşan bi tek geçen gün gördüm hayatımda. Anlamadım abi olayı. Ha, apaçiler ve barzolar kol kola yürüyo birbirinin içine girip kadınların orasına burasına bakarak sdfjkhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bi de yaşlı amcamlar görüyorum 70 80 yaşında ihtiyarları kol kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kol kola başka el ele başka el ele tutuşan 2 amca görsem bunalıma girerim şizofren olurum psikopat olurum gece rüyamda onları görürüm intihara kadar gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kol kola gilirir ne var bunda, amerikanın homofobisini mı aldınız nedir anlamıyorumki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kolkkola meselesi çok tartışıldı önceden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 erkeğin eli tutulur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ardeth said: erkeğin eli tutulur mu lan muhahah hakkaten :D turkiyede değil hollandada olur o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar