odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu görevin tomblu aşamasını yapabilen varmı? ayrıntılı anlatabilir mi?
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ewt hafiften kasıyor :) ama yapılabilir class ın ne? ona göre yorum yapayım,birde thomb lar 2 şer defa +invul. veriyor her biri %40 olarak ilk thomb 2*%40 meele invul. nerdeyse meele full resist oluyorsun 2. thomb da magic invul veriyor 2x40 oda %80 sonrası cocuk oyuncagı zaten,tek sorun ilk thombdan sonra gelen casterlı grup ondada biraz koşmaca yaapcaksın,ben ilk girdiğim yere doğru koşup bir nevi cc yaparak tek tek casterları indirdim
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Exploit ile gayet kolay bir şekilde tamamlayabilirsin, Tek yapman gereken caster'lı grupları tabutların arkasına çekmen böylece hepsi birden değil sadece bir kaç tanesi sana vuracak. Caster'ların hepsi bittikten sonrası kolay zaten bütün tabutlardan buff'ları alıp gerisini tamamlayacaksın.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bütün buffları aynı anda kullanabiliyorsun bunu unutma yeter bence, bütün tabutları gez hepsinden buff al gidip parçayı koymadan önce.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 fiziksel bufflardan sonra 2 mage ve 12 ayakçıdan oluşan bir takım geliyor.sanırım mageleri almalıyım.en zor görev oyundaki.kesinlikle :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ewet bütün buffları çıktığı gibi sürekli al, böylece %120 falan resistlerin oluyo aynı buffları 3er kere alınca, yani ölümsüz oluyorsun
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 magelerden agro alıp cıcle a dogru kosarsan bır kısmı cırcle baslangıcında gerı donuyor. bolece 2 veya 3 partıde o casterları bufsız dahı kesebılıyosunuz.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yaptım teşekkürler tavsiteler için :)
Öne çıkan mesajlar