deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Julifton off-handin çok yavaş yalnız, çok kullanışsız hale getirir shiv'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xoo said: Dirty Tricks, eskiden sap edince invise dönmek içindi şimdi bu hale getirilmiş, fakat ben çok işe yaradığını düşünmedim, areasını arttırıp manasını azaltıyor hangi durumda hangi amaçla kullanılıyor bu? rogueları saplerken hayati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 deadwoll said: Julifton off-handin çok yavaş yalnız, çok kullanışsız hale getirir shiv'i. 1,30 speed dagger'la 33 energy gerekiyor.. 1,80 ile 38 energy 5 enerji için bence 1.30 dandik bi dagger'a geçmeye hiç gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Gerek var aslında, mesela 5 energy azaltıyor diye imp. ss'e veriyor bütün combat roguelar. Shiv de arenada çok önemli. Ayrıca hızlı dagger poison'ın daha hızlı stacklenmesini sağlayacaktır. Ve şu var, the mutilatorle s2 off-hand dagger arasında 6 dps fark var ama s2 ress. stamina vs. bir dünya pvp bonusu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mantık güzelde shivle dps yapmiyorki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 2v2'de druid kovalarken o enerji saving ilaç gibi geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İyi de shiv sayesinde poi dispelleyen pew pew druidlerin manalarını harcamasını sağlayabiliyor roguelar (hem shapeshift esnasında hem de poi cleanse ederken) ayrıca kite ihtimalini de bir o kadar azaltıyor vs. vs. Hem dediğim gibi 0.40 speed küçümsenecek bir şey değil. Bence mutilatorden daha iyi s2 off-hand dagger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Regalya said: mantık güzelde shivle dps yapmiyorki :> 7 shiv -> 1 hemor +5 energy lerle öle düşünürsen dps yapıyor aslında .. birde hızı yavas oldugu icin off handdeki mongoose un proclama oranı dusucek ayrıca dps yi az yapıcak ben s2 dagger ı tercih ederim şahsen ki onu kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yok be okadar da değil :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 http://www.wowhead.com/?item=34606 Bunu kullanayım olmadı ? =) Yok yok ben gayet menunum OH damage dan da druid zaten abolish i koyyo kafasına o pıt pıt kaldırıyo sonuçta cripling den de bi şekilde çıkıp uzuyor OH de ne kullanırsan kullan bunu zaten göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Shivin bir olayı da yedek offhandler tutunca ortaya çıkıyor. Arenada yüksek ratinglerde üzerinizde hem crippling hem 5 stack wp hem de mind numbing görünce YOK ARTIK LEBRON diyeceksiniz. Özellikle uyuz shamanlara karşı şifadır kullanın efenim Alın 1,3-1,4 speed 2 tane offhand 1 ine wound diğerine mind numbing. Basit bir makroyla weapon switch shiv ve orjinal offhande dönebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Benim olaya dönersek, evis, stealth, ss kullanan rogue kalmadımı? kaldıysa hangi talent buildle oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 pvp için en olası versiyonu combat mace. az assassination gerisi combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xoo said: Benim olaya dönersek, evis, stealth, ss kullanan rogue kalmadımı? kaldıysa hangi talent buildle oynuyor? ben oynuyorum :) 17 ass. veriyorum gerisi combat hatta yapayım hemen Mace rogue talent sen istersen biraz oynama yapabilirsin. geriye kalan 2 pointi istedigin gibi kullan :) http://www.wowhead.com/?talent=fhe0oxZGxV0bVt0MGRu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Pvp de Shadow step olmadımı kendimi çıplak gibi hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar