Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bi tek ben mi böle düşünüyorum acaba.
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 redd - keyifli bir gün taze sıkılmış ruhum, bayatlamış bahanelerim çilekli dondurma ile televizyon seyrederim derken bir film başlar, içinde kendimi ararım kahramanları herkes sever, bense sıradan bir adamım en heyecanlı yerinde filmin, telefon çalar, sevgilimdir merak ettiği tek şey özleyip özlemediğimdir Keyifli bir gün yine de keyifli bir gün balkona atarım kendimi, dolunay değiştir beni öyle derine dalayım ki, kabarcıklar bile gözükmesin derken bir yıldız kayar, tutsam bile elim yanar ruhumu çeker medcezir, geri vermezse işime gelir insan bazen kaybolmak ister, kendi kendine kalmayı özler hayaller kurmayı sever, gerçekler bazen az gelir bu dünya bazen dar gelir, bu hayat boş gelir Keyifli bir gün yine de keyifli bir gün
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 2 de kalktım 3.5 saattir dota atıyorm nasıl is bu
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim için hergün aynı özellikte..
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gidin bi soğuk duş yapın biraz önce yaptım kendime geldim oh.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 shuTdoWnX said: hl2 saolsun bitti o gecenlerde be hacı.. tekrar oynamak da istemiyom bitirdikten sonra. dmc4 saolsun diyelim şimdilik..
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yetemenk said: shuTdoWnX said: hl2 saolsun bitti o gecenlerde be hacı.. tekrar oynamak da istemiyom bitirdikten sonra. dmc4 saolsun diyelim şimdilik.. ya bi bölüm var cıldırdım ya ard arda combineler geliyo hepsini öldürüyorum tekrar geliyo iki kolidor var aralarda geçişler var cıldırdım pcyi kırıcam şimdi
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 valla baydım dotada da berbattım bugün çok gg bi gün
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ne guzel bi topik tam benlik.. bende tam bileklerimi kesmek uzereydim. baydim len. bu ne ya...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 duş aldım yol yorgunlugu hasta olmayım dedim kapadım şimdi daral bastı uyku bastı herşey bastı bana şuan
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hakkaten bugun bi terslik var, hiçbişey yolunda gitmiyo :S
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 lan, gece 12 olunca "bitti" diyen eleman olmak istiyorum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Now Playing: System of a Down - Hypnotize - [11] Lonely Day
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 shuTdoWnX said: yetemenk said: shuTdoWnX said: hl2 saolsun bitti o gecenlerde be hacı.. tekrar oynamak da istemiyom bitirdikten sonra. dmc4 saolsun diyelim şimdilik.. ya bi bölüm var cıldırdım ya ard arda combineler geliyo hepsini öldürüyorum tekrar geliyo iki kolidor var aralarda geçişler var cıldırdım pcyi kırıcam şimdi auehuah konsola god yazıyorsun hepsi o kadar sdasfads
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Quibble said: ne guzel bi topik tam benlik.. bende tam bileklerimi kesmek uzereydim. baydim len. bu ne ya... O_o ??? emo alert ??? o_O
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 shuTdoWnX said: ne tadı kaldı o zaman bi yerden sonra ölmekten sıkılınca da tadı kalmıyo valla :D
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 o senin becereksizliğin olm:D ben koskoca oyunda ep1 ep2 falan toplasan 5 yerde sürekli öle öle zorlandım ama hırs yapıp biyerleri kırdım duvara yumruk attım(o.O) hırsla geçtim :D
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 shuTdoWnX said: ne tadı kaldı o zaman aradıgın tatsa yanlış yerdesin dostum
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Quel-Thul said: shuTdoWnX said: ne tadı kaldı o zaman aradıgın tatsa yanlış yerdesin dostum neden bahsettiğimi anla ilk önce sonra yorum yap illa birilerine ayar vericek ya egoist
Öne çıkan mesajlar