Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yorgunken spor yapmak canlandırıyor aslında insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 şuan yaptığın adaptasyon programı. vücudunu ağırlıklar için hazırlıyorsun. dediğin gibi normal biri gibi görünüp fit bir vücuda belirli bir güce sahip olman için , normal hareketlere devam etmen ; ama bunları 4 seti 12-10-10-6 olarak devam ettirmen. Protein tozu kullanma. Ayrıca antrönörüne görüş bunun gibi durumları , neden buraya yazıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Dayıycan amino asiti misler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Eğer vücut yapmak , kaslarını büyütmek ve hacim kazanmak istiyorsan , mükemmel bir diyet ve düzenli uyku ve spor hayatın yoksaki , olmadığını var sayıyorum protein tozu almadan hiç bi şekilde istediğin gelişimi sağlayamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tam tersine vücut yapmak , kaslarını büyütmek ve hacim kazanmak istemiyorum işte =) zaten bıraktım sporu, hem mekan uzaktı eve, hem de dersane ev ders çalışma falan derken çok abartılı bi aktivite olarak kalır gibime geldi yani bi nebze. şimdi dersaneye gidiyorum çıkışta etüde kalıyorum falan derken bi de sporu hayal edemiyorum bile (3 saat dersanede kalıyorum misal dersaneden sonra, toplasan 100 soru anca çözüyorum konsantre olamıyorum bitürlü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Öss herşey değil :D , bence sporuna git en azından hafatada 3 gün misali cidden rahatlarsın , o stress çekilmez sporsuz , ben 1 gün spor yapmayınca rahatsız oluyorum , kaslarımın çalışması gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar